Hundepatrulje fanget biltyver etter biljakt

ARENDAL: To biltyver ble avslørt og arrestert etter at de nektet å stoppe for politiet i en rutinekontroll ved Arendal natt til fredag.

De to Grimstad-mennene kjørte fra politiet og av E18 mot Vegårdshei. Da politiet sjekket registreringsnummeret på bilen oppdager de at den var stjålet, og kalte inn hundepatrulje fra Kristiansand. Like etter kjørte bilen av på et jorde, og gjerningsmennene rømte til fots. Etter en times jakt ble en 52 år gammel mann tatt av hundepatruljen i skogen klokken 04.16. En halv time senere ble også den 39 år gamle kompisen hans arrestert. Mennene, som begge er kjenninger av politiet, ble tatt med inn til Arendal politistasjon.

Innbrudd i bil

SØGNE: Tyver røsket opp døra og stjal et stereoanlegg fra en parkert bil hos Søgne Bil natt til fredag. En Securitas-vekter meldte fra om innbruddet klokka 04.40. Brann i villa

SØR-AUDNEDAL: I morgentimene fredag brøt det ut brann i en villa i Kvernhusbakken i Sør-Audnedal. Ingen ble skadet og brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen.

Naboen ringte til brannvesenet etter at beboeren i det brennende huset kom springende og ropte at huset brenner. Brannen startet i vifteovnen, men brannvesenet fikk kontroll over flammene før de spredte seg til resten av huset. Huset fikk store røykskader, men er ikke totalskadet.