Oslo (NTB): Selv om resultatene fra obduksjonen av 30 år gamle Odd Audun Alvestad ikke har kunnet fastslå at det lå en kriminell handling bak dødsfallet, er det flere omstendigheter som gjør at belgisk politi ikke har slått seg til ro med det foreløpige resultatet av etterforskningen.Rettsmedisinerne mener de omfattende skadene på mannen er forenlig med at han falt 22 meter inne i et brukar, men belgisk politi ønsker å finne ut hvordan han havnet der, og hvor lommeboken til den norske marineoffiseren er blitt av, skriver Aftenposten.

Ifølge Agderposten har flere kilder som avisen har vært i kontakt med, påpekt at Alvestad hadde et større beløp i euro på seg da han forsvant. Lommeboken er vekk, og man fant bare noen få euro i jakkelommen på den døde.

Det noe spesielle og utilgjengelige funnstedet kan være med på å underbygge at noe kriminelt likevel kan ha skjedd. Belgisk politi intensiverer derfor etterforskningen og ønsker å kartlegge 30-åringens bevegelser før han ble savnet 17.november.