KRISTIANSAND: Rundt klokken tre natt til i går oppsto det en slåsskamp ved drosjeholdeplassen i Arendal sentrum. Årsaken var en beruset person som ikke klarte å tøyle sinnet sitt. Han oppførte seg kranglete, og ble til slutt hentet av politiet og tatt med til arresten. Mannen vil bli anmeldt.

I løpet av natt til søndag har uvedkommende personer vært inne på et kontor i Trekanten Pub i Vennesla. Det ble blant annet stjålet noe datautstyr.

Kiwi i Risør sentrum hadde natt til i går besøk av en mann som ikke var velkommen. Alarmen gikk og vitner så mannen løpe fra stedet. Det er uklart om han fikk med seg noe fra butikken, men det er tvilsomt siden alarmen gikk og vitner så mannen løpe av gårde.

Klokken 04.30 natt til i går oppsto det en slåsskamp utenfor Ernst i Vestre Strandgate i Kristiansand. En mann i 20-årene ble innbrakt, mens en annen mann ble kjørt til legevakten for behandling. Mannen pådro seg mindre skader.

To Grimstad-gutter i 20-årene var ute og ville ha det gøy med bilene sine, noe politiet ikke satte like stor pris på. Guttene drev og råkjørte og «børnet» bak Odden-senteret i Grimstad. Guttene vil bli anmeldt.

— I tillegg til dette har det vært en rekke små hendelser på de vanlige stedene, som utenfor 7-Eleven. Men det er ting som har blitt ordnet opp på stedet, og ingen personer er blitt anmeldt eller kjørt til legevakten. Det har vært ei grei natt, og den var forholdsvis rolig til å være en natt til søndag. Til sammen har vi hatt rundt 50 oppdrag, sier Jan Austad, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

Innbrudd i Farsund senter

Farsund: En eller flere uvedkommede personer tok seg søndags morgen inn på Farsund senter og gikk løs på seks spillemaskiner. Innbruddstyvene tok seg inn ved å bryte opp vinduet på Intersport-butikken. De tok seg så ut i fellesarealet, hvor de gikk løs på maskinene med brekkjern og vinkelkutter. Mens tyvene har jobbet med å skjære opp automatene gikk brannalarmen, og brannvesenet ble varslet. Tyvene rakk sannsynligvis å få med seg innholdet i de seks maskinene, før de forsvant fra stedet. Teknikere har undersøkt åstedet, og har blant annet sikret seg en videotape som viser innbruddstyven(e).

Innbrudd i Justvik kirke

Kristiansand: Søndag klokken 12.01 fikk politiet melding om at det har vært innbrudd i Justvik kirke i løpet av helgen. Inngangsdøren er brutt opp, men det er uvisst om noe er stjået. Teknikere har foretatt undersøkelser på åstedet.

Innbrudd på Dahlske skole

Grimstad: I løpet av helgen har en eller flere uvedkommede personer tatt seg inn på Dahlske skole i Grimstad og stjålet 15 laptoper. Tyvene har brutt opp døren til skolens kantine, og så forsynt seg med datamaskinene av merket ACER. Alle maskinene er merket med skolens navn.

Brøt seg inn i bomstasjonen

Valle: En kald og lite kledd setesdøl måtte natt til søndag søke tilflukt i bomstasjonen på Hekni i Valle. Da bomvakten kom til bomstasjonen søndag morgen oppdaget han at et av vinduene var knust. Lensmannen i Bygland ble sendt opp, og da han kom inn viste det seg at det var en ung setesdøl som oppholdt seg i varmestua på stasjonen. Mannen kunne fortelle at rundt klokken tre natt til søndag hadde han blitt frakjørt av sine gode kamerater. Mannen var kun kledd i en t-skjorte, og hadde ikke noe annet valg enn å ta seg inn i stasjonen for å holde varmen. Bomvakten kjørte mannen hjem, og den noe tynt kledde setesdølen har tilbudt seg å erstatte vinduet.