ARENDAL: To butikkansatte ble bundet og stengt inne på bakrommet, da de to ransmenn ikledd finlandshetter truet til seg et ukjent pengebeløp med pistol.

Store politistyrker jaktet på ransmennene i boligområdet rundt butikken, men man visste ikke hvor de hadde stukket av eller hvordan de kom seg til og fra ransstedet.

Ransalarmen gikk hos politiet i Arendal like før klokken 22.30 i torsdag kveld. Det var den ene kvinnelige butikkansatte som kontaktet politiet. De to ansatte fortalt at ranerne slo til like etter stengetid. Det var i det den ene ansatte skulle til å låse døra til butikken at ranerne klarte å trenge seg inn.

Ifølge forklaringen oppførte ranerne seg svært truende, og den ene raneren hadde pistol i hånda. De to ansatte har fortalt at de like etter ble truet inn i et bakrom hvor de ble bundet på hender og føtter. Ifølge politiet var det ikke kunder i butikken da ranet skjedde. Politiet har ikke oversikt over hvor mye penger som er stjålet.

Ransmennene var ikledd svart tøy, hansker og finlandshetter. Ifølge forklaringen er begge mennene slanke og omkring 180 centimeter høye. Politiet ønsker tips fra publikum.