KRISTIANSAND: Lørdag 17. april ved 19-tiden dyttet en 16-åring av utenlandsk opprinnelse til en politikonstabel i ryggen under pågripelse i Vestre Strandgate. Han nektet også å forlate stedet. Straffepåstand fra politiadvokaten: 21 dagers betinget fengsel på grunn av hans unge alder.

Natt til onsdag 30. juni forsøkte en 19-åring flere ganger å sparke og slå tre polititjenestemenn da han skulle settes inn i arresten. Han traff en politikonstabel med et slag i ansiktet. Han truet også med å kutte strupen av på dem og drepe dem. Straffepåstand fra politiadvokaten: 60 dagers ubetinget fengsel, som fellesstraff med andre saker.

Torsdag 18. mars ble Roger Stensli sparket i hodet av en 38-åring i Vestre Strandgate (se egen sak).

En 24-åring stilte ikke i tingretten onsdag da saken om et forelegg for forulemping av politimann ble behandlet. 24-åringen skal 14. november i fjor ha nektet å oppgi personalia til politiet. Han skjelte dem ut. For dette fikk han en bot på 2500 kroner, som han nektet å vedta. Nå får han boten fastsatt av retten.

I neste uke står en 21-åring tiltalt for å ha sparket to politioverkonstabler både i leggen og låret flere ganger natt til søndag 11. april. Det skjedde da han skulle plasseres i en celle. Han truet med å drepe politifolkene. 21-åringen var pågrepet etter bråk på et utested i Vestre Strandgate.