Kristiansand: 21.59 lørdag kveld får politiet melding om mye fest og bråk i et hus i Gislemyrveien i Vågsbygd. Det viser seg at det er hjemme-alene fest og at 40-50 ungdommer er til stede. Uroen ble ryddet opp i, men klokka

22.17 kommer det inn en melding om et innbrudd i en naboleilighet. Tre personer er observert løpende fra stedet, en 16 år gammel gutt ble pågrepet av politiet. Det er i følge politiet nærliggende å tro at disse to episodene henger sammen.

00.59 natt til søndag blir det meldt om slagsmål ved Dressmann i Markensgate. Politiet kom til stedet og fikk ordnet opp.

01.05 ble en bil påkjørt bakfra i Vestre Strandgate. Bilen som kjørte, stakk fra stedet og ble funnet klokken 01.10. I bilen var en kvinne på 21 år og en mann på 20. De er mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

01.15 hentet politiet inn en 16 år gammel gutt fra Søgne som gikk omkring i Markens og sparket søppelbøtter. Han fikk seg en overnatting i arresten.

01.21 var det slagsmål i baren på Caledonien. En mann var innblandet i to slagsmål og han slo blant annet en annen mann med et glass i hodet. Ambulansen kom til stedet, mannen som slåss ble ikke tatt, men navngitt overfor politiet.

02.15 tar politiet en 17 år gammel østlending inn fra Rådhusgata for bråk.

03.06 er det nok et slagsmål på gang. En 20 år gammel mann fra Søgne fikk seg et kutt over øyet. Gjerningsmannen er også fra Søgne, men identiteten hans er ikke kjent.

03.14 blir en 21-åring fra Kristiansand anmeldt fra en restaurant i Dronningensgate for bråk.

03.20 ble en person som lå og sov i Vesterheitunnelen plukket opp og kjørt hjem.