**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

02.55** En mann ble tatt av politiet etter at han ikke klarte å holde seg i Vestre Strandgate. Mannen vil bli anmeldt for urinering på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Truet Esso-betjeningen

03.45** Politiet måtte rykke ut til Esso-stasjonen ved Parko etter meldinger om at en mann hadde stjålet varer og truet betjeningen. Da politipatruljen kom til stedet var mannen forsvunnet. Forholdet vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Så nødrakett

04.00** Politiet fikk melding om at en nødrakett var observert ved Songevann. Etter å ha undersøkt stedet, valgte imidlertid politiet i samarbeid med Hovedredningssentralen ikke å sette i gang en leteaksjon.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

04.00** En 37 år gammel mann fra Søgne ble pågrepet av politiet i Markens gate for å være i besittelse av noen gram amfetamin. Mannen ble tatt med inn til politistasjonen i Kristiansand, og sitter mandag morgen arrestert i påvente av avhør.

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm på Lund

05.15** Et vaktselskap meldte fra til politiet om en innbruddsalarm i en elektrobutikk i Magnus Barfotsvei. Personer skal ha vært inne i lokalet, men det er foreløpig uvisst om noe er stjålet.

**FARSUND: Innbrudd i container

09.50** Politiet fikk inn melding om et innbrudd i en container på en anleggsplass på Sundsodden. Firmaet Sønnico er blitt frastjålet diverse verktøy.

**GRIMSTAD: Tau i propellen

11.06** Politiet fikk melding om en båt i havsnød. En 26 fots båt fikk problemer da tau viklet seg inn i propellen i Grønnbukta. Mye vind, regn og sjø gjorde det ekstra vanskelig for båtføreren. Hovedredningssentralen ble kontaktet, og etter en halv time var en redningsskøyte på stedet. I mellom tiden hadde båtføreren klart å feste båten med dregg. Redningsskøyta tauet båten inn til Grimstad.