Fædrelandsvennens gravegruppe jobber med saker som krever et ekstra dypdykk, lenger tid og andre verktøy enn vanlig journalistikk. Har du innspill til en sak våre dyktige journalister burde vite om?

For å finne de beste historiene ønsker vi innspill fra dem som bor i landsdelen, og som har noe å fortelle. Vet du om noe vi burde undersøke og skrive om? Da kan du sende oss dine tips her.

Alle henvendelser er underlagt kildevern. Det betyr at opplysninger vi får behandles konfidensielt, og at de som har gitt opplysninger ikke blir nevnt i saken uten at det er avtalt på forhånd.

Gravegruppa består av:

Epost: connie.bentzrud@fvn.no

Telefon/ signal mobilapp: 906 26 891

Epost: eivind.kristensen@fvn.no

Telefon/ signal mobilapp: 97509427

Epost: jan.oddvar.eide@fvn.no

Kryptert epost: janoddvar@protonmail.com (ende til ende-kryptering når både avsender og mottaker bruker Protonmail)

Telefon/ signal mobilapp: 913 66 029

Epost: sondre.zachariassen@fvn.no

Kryptert epost: sondre.zachariassen@protonmail.com (ende til ende-kryptering når både avsender og mottaker bruker Protonmail)

Telefon/ signal mobilapp: 952 03 712

Slik tipser du oss sikkert

  • Signal mobilapp: Kryptert sms og mulighet for kryptert telefoni. Den er gratis og fungerer på både Android- og IOS-telefoner.

  • Protonmail: Enkel, gratis og brukervennlig epost-tjeneste som er fullkryptert dersom både avsender og mottaker benytter Protonmail.

  • Kryptere enkelt-eposter fra ordinære adresse: Bruk PGP-nøkkelkryptering. Avsender og mottaker utveksler «public key», mens man bruker en annen krypteringsnøkkel («private key») til å åpne og lese epostene.