**MANDAL: Moped kolliderte med bil

19.57:** På E 39 ved avkjøringen til Ime 2, kolliderer en personbil med en moped. Føreren av mopeden blir rutinemessig kjørt til legevakten for sjekk. Skadene skal være minimale. Mopedføreren er 17 år, bilisten 18. Begge er fra mandalsdistriktet. — Hendelsesforløpet er ikke klarlagt ennå, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Fikk igjen stjålet båt.

19.00:** I båthavna i Bertes blir det funnet en båt som ikke er hjemmehørende der, med mistanke om at båten kunne være stjålet. Politiet finner eieren som bekrefter at båten skulle ligget på plassen sin i Auglandsbukta.

**KRISTIANSAND: Klarte å ivareta seg selv

21.12:** Politiet får melding om en person som er så beruset at han har problemer med å "ivareta seg selv", som det heter på politisk. Da politiet dukket opp gikk det imidlertid mye lettere, og mannen fant veien hjem, som viste seg å være like i nærheten.

**KRISTIANSAND: Tatt for mopedtyveri

22.09:** Politiet får melding om en stjålet moped. På en adresse på Lund finner politiet mopeden og pågriper en person som mistenkes for tyveriet. Den arresterte mannen er 41 år og fra distriktet.

**VEGÅRDSHEI: Påkjørt elg

22.41:** Politiet varsler viltnemnda om en elg som er påkjørt av en bil. Elgen løp skadet fra påkjørselen og ut i skogen. ?

**KRISTIANSAND: Stjålet motorsykkel

22.48:** Da MC-eieren kom hjem fra ferie, var sykkelen hans stjålet fra oppkjørselen i Tors gate på Lund. Sykkelen er fra 1987 og har registreringsnummer DH 9072.