AGDER: Operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt opplyser at det har vært en relativt vanlig lørdagsnatt for politiet.

— Det er en del berusede personer som ikke klarer å ta vare på seg selv. Vi har også fått to-tre meldinger om fyrverkeribruk. Ellers har det vært som en vanlig natt til søndag, sier Alsaker.

Her er noe av det politiet har vært ute på i natt:

**GRIMSTAD: Alarm i Grimstaporten

00.10:** Tunnelen Grimstadporten ble stengt da Vegtrafikksentralens datasystem fikk melding om at brannslukningsapparater var blitt fjernet. Tunnelen ble åpnet etter ti minutter, da det viste seg at alarmen skyldtes en teknisk feil. Da politiet ankom stedet var alle apparatene på plass.

**VENNESLA: Kul hodet

00.23:** En person skal ha fått en kul i hodet etter slåssing i Vennesla. Situasjonen roet seg da politiet kom til stedet.

**ARENDAL: Spyttet på politiet

00.33:** Politiet rykket ut til bråk i Kirkegaten. En 20 år gammel mann ble innbrakt og anmeldt etter å ha spyttet på politiet gjentatte ganger.

**KRISTIANSAND: Slått til

00.38:** En 16 år gammel gutt ble kjørt til legevakta etter å ha brukket nesen i en slåsskamp i Holbergs gate. Tre personer på 20 og 21 år ble anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Slåssing på Langbrygga

01.40:** Fikk politiet melding om slåssing og tumulter på Langbrygga. 01.57 kom det ny melding fra samme sted. Da politiet ankom var det rolig.

**MANDAL: Sparket i bil

02.15** : Fikk politiet melding om at en person sparket i en bil i Elvegaten. Den mistenkte ble senere pågrepet og kjørt i arresten.

**KRISTIANSAND: Tumulter ved Havana

02.32:** Politiet sendte ut fire patruljer etter melding om bråk ved Havana, hvor det skal ha vært en opphisset og kranglete stemning. Situasjonen ble fort roet ned da politiet kom til stedet.

**LILLESAND: Slåsskamp

02.34:** Politiet kom tilfeldigvis over en slåsskamp i sentrum. Fornærmede stakk fra stedet, mens en 24 år gammel mann ble pågrepet etter å ha fortsatt kranglingen med politiet.

**ARENDAL: Skulder ut av ledd

02.41:** En mann fikk trolig skulderen ut av ledd etter en slåsskamp på Langbrygga. Mannen ble kjørt til legevakta. Gjerningspersonen er ukjent.

**ARENDAL: Slåssing

03.08:** Tre personer på 37, 38 og 44 år ble innbrakt for slåssing.

**GRIMSTAD: Piratdrosje mistet skiltene

03.31:** Kontrollerte politiet en bil på Odden-senteret som var mistenkt brukt som piratdrosje. Patruljen på stedet klippet skiltene på bilen da mistanken ble bekreftet.

**KRISTIANSAND: Rispet med kniv

03.43** : En beboer i sentrum opplyste at en fremmed person hadde ringt på døra hans. Vedkommende fortalte at han hadde blitt stukket med kniv. Politi og ambulanse kjørte til stedet, men det viste seg at mannen ikke var alvorlig skadet. Skaden, et kutt i fingeret, ble plastret av ambulansen av på stedet.

**KRISTIANSAND: Bråk på utested

03.52:** En 24 år gammel mann ble pågrepet for beruselse etter å ha laget bråk på et utested.

**KRISTIANSAND: Slåssing

05.05:** Ble det meldt om slåssing inne på et hotell i sentrum. Partene roet seg da politiet ankom stedet.

**ARENDAL: Innbrudd

06.00:** Meldte en huseier om et innbrudd, som ble oppdaget da mannen kom hjem fra en kveld på byen. En rekke ting skal være stjålet og vitner observerte en bil på stedet. Politiet klarte innen kort tid å finne eieren av denne bilen og mannen ble pågrepet og siktet for innbruddet.

LILLESAND: Etterlyser stjålet bil En bil blir meldt stjålet søndag morgen. Bilen, en blå passat med registreringsnummer 18952, er blitt stjålet fra Høvig i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet motorsykkel

10.29** Politiet får tips om en lett motorsykkel som ligger henslengt på Egsveien. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at motorsykkelen er stjålet. Operasjonsleder Sveinung Aslaksen opplyser at de kontaktet eier, slik at han kunne komme og hente den.