KRISTIANSAND: Snurret på glatta

14.23: En bilist mistet kontrollen over bilen, og snurret på glatta på E 18 ved avkjøringen til Sørlandsparken i retning øst. Politiet bisto med å veien på bilen igjen, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland. Det ble ingen personskader.

MANDAL: Mopedist skremte hest

15.15: Mopeden kjørte i ridetraseeen i Vassmyrveien, med det resultat at en hest ble kraftig skremt. Rytteren, ei jente kom ikke til skade. Mopeden, som skal ha hatt mer eller mindre uleselige kjennetegn, forsvant fra stedet. Politiet fant heller ikke spor etter føreren i området. — Vi venter en anmeldelse, sier Osaland.

TVEDESTRAND: Bilinnbrudd

15.21: Uvedkommende tok seg inn i en garasje ved Hagefjord brygge, og videre inn i en låst bil. Det later dog ikke til at noe er stjålet. Politiet venter en anmeldelse mandag.

ARENDAL: Grisekjørte i industriiområdet

16.59: En brøytebilsjåfør observerte to biler "kjøre tulling" på Stoa industriområdet. Politiet stoppet den ene føreren etterpå, en 23-åring fra arendalsomrdået. - Vi vurderte å ta fra ham førerkortet. Det ble med en kraftig, muntlig advarsel, sier operasjonsleder Osaland.

TVEDESTRAND: Langt over tollkvota i bilen

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

19.56** : En person ble pågrepet i besittelse av narkotika i Vestre Strandgateved Rutebilstasjonen. Vedkommende erkjente bruk, og får troligforelegg.