KRISTIANSAND: Fire andre personer har også sittet i politiarresten i Kristiansand siden onsdag formiddag. De fire to kvinner på henholdsvis 33 og 35 år, og to menn på henholdsvis 21 og 36 år.

Den fengslede mannen og de fire andre hadde alle tilhold i bolighuset like vest for Kristiansand sentrum, der politiet onsdag fant store mengder tjuvgods.25-åringen har vært etterlyst helt siden innbruddet skjedde på Cyklon. Politiet mener å ha bevis som knytter ham til åstedet sammen med en mann som allerede er varetektsfengslet for samme hold.

Omfattende registrering

Det er foreløpig uklart hvor mye av godset som er beslaglagt fra bolighuset stammer fra. — Vi har vært ganske nøkterne i forhold til hva vi har tatt med oss fra huset, som inneholdt så mange forskjellige gjenstander

at det ville vært uoverkommelig å foreta et mer omfattende beslag og registrering. Nå har vi gjort et utvalg, ikke minst i forhold til de lister vi har fått fra bedrifter og andre som har meldt fra om tyverier, sier politioverbetjent Frode Smith, leder av allmennavsnittet ved Kristiansand politistasjon.

De fire er foreløpig siktet for heleri av tjuvgods.

— Det gjenstår en meget omfattende registrering før vi etter hvert kan ta kontakt med de som har meldt inn innbrudd, eller de som vi på eget initiativ klarer å spore opp, sier Smith.