**ARENDAL: Mann (20) til fyllearresten

23.10** En 20 år gammel arendalitt ble brakt til arresten i hjembyen for å tørke opp etter at politiet ble tilkalt til en privatfest i en boligblokk.

**ARENDAL: Stjal firehjuling og flatskjerm

00.12** En ATV med registreringsnummer PJ 8968 ble meldt stjålet etter at tyver brøt seg inn i en bolig i Støperiveien. Innbruddet skal ha skjedd i løpet fredag ettermiddag og kveld. Tyvene hadde knust et vindu i inngangsdøra for å ta seg inn i boligen. Der skal de ha funnet nøklene til firehjulingen. I tillegg skal tyvene ha stjålet en 40-tommers Samsung flatskjerm. Ingen er mistenkt så langt.

TVEDESTRAND: Voldsoffer ble selv pågrepet

**LILLESAND: Dyttet vakt ned en trapp

00.50** Politiet ble tilkalt da en gjest oppførte seg truende ved et utested i Lillesand. Gjesten, en 42 år gammel mann fra Lillesand, skal ha dyttet en vakt ned en trapp, men vedkommende ble ikke skadet. 42-åringen er anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Drosjesjåfør pekte med softgun mot passasjer

**LILLESAND: Kjørte utfor — bil tok fyr

01.03** Politiet, brannvesenet og ambulanse ble kalt ut da det kom inn melding om bilbrann i Høvåg. Føreren hadde fått tekniske problemer med bilen, og havnet utfor veien i lav hastighet. Da patruljen kom til stedet stod flammene opp fra bilen. Bilen ble helt utbrent. Ingen kom alvorlig til skade i brannen, men en passasjer klaget over smerter i siden.

**KRISTIANSAND: Sparket vakt på Havana

02.09** En 21 år gammel mann fra Søgne ble brakt til arresten etter at han hadde stelt i stand bråk på utestedet Havana Etcetera i Kristiansand sentrum. Mannen var tidligere på kvelden bortvist fra stedet, men kom tilbake. Da skal han ha sparket til en av vaktene på utestedet. Mannen ble påsatt håndjern av vaktene, hentet av politiet, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Fant sovende mann

03.02** Ved rutebilstasjonen i Kristiansand fant en politipatrulje en sovende mann. Vedkommende, en 44-åring fra Søgne, hadde kastet opp, og ble brakt til legevakt før han fikk overnatte i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for å kjøre pirattaxi

03.20** En 38 år gammel mann fra Songdalen ble anmeldt for piratdrosjevirksomhet etter at politiet kom over han ved Samsen kulturhus.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på treningssenter

04.19** En vekter meldte fra om innbrudd ved Trivsel trenings- og helsesenter i Lumberveien i Vågsbygd. Tyvene hadde tatt seg inn gjennom et vindu, og skal ha stjålet en bærbar pc, samt penger fra et kasseapparat. Ingen er foreløpig mistenkt.

**ARENDAL: Stjal vekslepenger

05.06** Tyver fikk med seg vekslepenger og en demotelefon da de brøt seg inn i bedriften Com2gether i Arendal.

**KRISTIANSAND: Halvnaken mann kjørt hjem

06.09** Politiet fikk melding om at en mann kun iført boxershorts spankulerte over fotgjengerfeltet ved Color Line-terminalen. Mannen, som er i midten av 50-årene, ble kjørt hjem av patruljen etter en legesjekk.

**KRISTIANSAND: Brann i campingbil

09.30:** Det har trolig tatt i fyr i kjøleanlegget til et kjøleskap i en campingvogn som stod utenfor Oddermarka skole. Det var ikke mennesker i campingbilen, og brannvesenet kom til stedet for å slukke brannen. Det ble betydelige skader på campingbilen.

ARENDAL: Innbrudd i gasstasjon

10.27: Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en gasstasjon i Åsbyeveien. En dør hadde blitt brutt opp og en PC og diverse gassovner var stjålet.

LILLESAND: Båt stjålet

12.37: En hytteier melder om at en Yamarin TC Daycruiser med 250 hestekrefters Yamaha påhengsmotor er stjålet i løpet av den siste uken. En politipatrulje var på stedet i forbindelse med et annet båttyveri. En Ibiza Touring var stjålet fra Lillesand sentrum, og ble funnet like ved Fjelldall. Denne båten blir nå tatt hånd om av eier.

FROLAND: Innbrudd i leilighet

13.40: Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet på Mjølhus. En TV, Playstation, PV, bildekk og diverse annet ble stjålet. Forholdet blir anmeldt i Arendal.

KRISTIANSAND: Vespa stjålet

13.36: En rød Vespa Piaggo med kjennemerke PU317 ble meldt stjålet fra Kremleveien.

**KRISTIANSAND: Hærverk på båt.

14.35:** Det har vært innbrudd og hærverk på en båt ved Gjødselbrygga.

**GRIMSTAD: Bil og motorsykkel kolliderte

15.19:**