**MANDAL: Overstadig beruset

00.17:** Fikk politiet melding om en overstadig beruset mann som lå i Gustav Vigelandsvei. Politipatruljen fikk liv i en mann og sendt ham hjem.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.12:** Fikk politiet melding om slagsmål på Vågsbygd Samfunnshus hvor det visstnok var feiring av Eritreas nasjonaldag. Meldingene var noe uklare da politiet kom til stedet. Enden på visa var at en person ble bortvist.

**VENNESLA: Kjøring i påvirket tilstand

01.48:** Fikk politiet melding om trafikkuhell i Vennesla. To biler var involvert. To personer ble kjørt til legevakten med ambulanse. Det var ikke snakk om alvorlige skader. Fører av den ene bilen er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommende er en 22 år gammel mann.

**FARSUND: Innbrudd

02.56:** Fikk politiet melding om innbrudd på Farsund barne— og ungdomsskole. Patruljen som ble sendt til stedet kunne melde om at det hadde vært folk inne, men at det var lite som tydet på at det var noen verdifulle ting som var blitt stjålet.

**SONGDALEN: Kjøring i påvirket tilstand

03.52:** Under en kontroll i Songdalen kom en politipatrulje over en bil hvor fører var beruset. De fire øvrige ble dimittert på stedet. Den 18 år gamle bilføreren måtte bli med politiet til legevakten for å avgi en blodprøve.

**ARENDAL: - Slått av kjæresten

06.31:** Politiet fikk melding om at ei 21 år gammel kvinne hadde blitt utsatt for vold av kjæresten, en 28-åring. Kvinnen skal ha blitt påført flere slag i hodet. Nesa skal muligens ha blitt knekt. Kvinnen ble kjørt til legevakta, mens politiet forsøkte å finne kjæresten.

**KRISTIANSAND: Overfalt i leilighet på Lund

09.15:** En mann melder om at han har blitt overfalt i sin egen leilighet på Lund. Han skal ha blitt slått i hodet og frastjålet 400 kroner og tobakk. Politiet pågrep den mistenkte like i nærheten. Den mistenkte og fornærmede skal være kjenninger. Den fornærmede ønsker ikke å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Tyveri av moped

10.32:** En moped, en sort Aprillia med kjennetegn AH3414, blir meldt stjålet fra Kvadraturen.

**FARSUND: Innbrudd i hytte

10.58:** Det har vært innbrudd i ei hytte på Spind. Skuffer og skap skal være tømt for verdisaker.

**SONGDALEN: - Vinglete bil

12.52:** Politiet får melding om at en bilist kjører vinglete på E 39 på veien fra Volleberg mot Brennåsen. Bilen kjører i autovernet flere ganger. En politipatrulje pågriper en kvinnelig sjåfør, en 36-åring. Hun blir mistenkt for ruspåvirket kjøring, og blir tatt med til legevakta for blodprøve.

**VENNESLA: Melding om innbrudd

13.09:** Det ble meldt om innbrudd hos en bedrift ved Drivenesvegen. To personer er i ferd med å bære bort gods fra stedet. En politipatrulje kommer til stedet, og får raskt avklart at det ikke dreier seg om innbrudd. To personer henter lovlig gods fra containerne.

**GRIMSTAD: Forsøk på båttyveri

14.33:** To båter har blitt forsøkt stjålet ved ei brygge like ved drosjeholdeplassen i sentrum. Tenningslåsene skal være ødelagt og pulverapparat har blitt utløst i begge båtene.

**KRISTIANSAND: Følte seg truet

15.09:** En beboer ved Kongsgård på Lund føler seg truet av personer utenfor huset. Politiet kommer til stedet, og kommer der i dialog med begge parter for å løse opp i problemene.

**LILLESAND: Tyveri fra bolig

17.19:** Det meldes om tyveri fra en bolig i Lillesand sentrum. Politiet foretar sporsikring på stedet.

**RISØR: Tyveri fra hytte

17.33:** Det meldes om tyveri fra ei hytte i Bossvika. Tyvene skal blant annet ha stjålet et stereoanlegg.

**BIRKENES: Stjal gummibåt og påhengsmotor

17.48:** Politiet får melding om tyveri fra ei hytte på Engesland. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av de siste 14 dagene. En gummibåt og en påhengsmotor skal være stjålet.

**BIRKENES: Firehjuling funnet

18.00:** En firehjulig som ble meldt stjålet i februar, er funnet ved Bjelland.

**RISØR: Butikktyv stakk av

19.05:** En butikktyv stakk av fra Joker Risør. Politiet ble sendt til stedet.

**GRIMSTAD: Skadeverk i båt

20.20:** Det meldes om skadeverk i en båt som ligger fortøyd ved Odden.

**MANDAL: Trafikkuhell

20.54:** Det meldes om et trafikkuhell mellom en bil om en motorsykkel i Søren Jaabæks vei i Mandal. De involverte var borte da politiet ankom.