GREI DØR: Hjemme på Søm bor Anna blant annet sammen med to katter, som han passer godt på. Her stikker han hodet inn kattedøra for en prat med Tussa.
DØRA RUNDT HALSEN: Anna tar jobben med å beskytte Huskattene Tussa og Eminem svært alvorlig. Etter å ha bjeffet på fremmede katter gjennom kattedøra, har det hendt at den har hengt igjen rundt halsen.
SOVEDYR: Anna elsker å slenge seg i solen, og den flate snuten frembringer ganske høye snorkelyder, får vi vite.

AGDER: Annas korte snute mot Annikas lange mule. Dette bildet sanket inn flest stemmer i konkurransen om å bli Sørlandets kuleste kjæledyr. Bildet er tatt på gården til Annas "farmor" i Sverige. Bulldogen Anna, Sørlandets kuleste kjæledegge, er glad i både barn og dyr. Hun er en hit i ungenes barnehage, og passer godt på de to kattene hun deler tak med. Det er en stolt matmor Linda Valand som svarer oss på telefonen.

— Så gøy, gøy, gøy! Og for en innspurt!

Hun lover at Anna skal bli gjort ekstra stas på, kanskje med roastbeef. Det fortjener hun av flere grunner.

— Anna er et fantastisk familiedyr, både for ungene og kattene våre. Så fort hun hører fremmede katter utenfor, stikker hun hodet ut og bjeffer for å skremme dem vekk. To ganger har vi kommet hjem og funnet Anna med kattadøra sittende igjen rundt halsen, ler matmor.

Anna, som er av typen engelsk bulldog, har fått stemmer fra venner og familie i Sverige, Irland, Finland og Norge, noe som førte henne helt til topps i konkurransen. Blant 121 kjæledyr er Anna aller kulest. Selvsagt vil Majesteten snarlig ta med premie og besøke den firbente. Takk for alle bidrag!