**GRIMSTAD: Fersket tyver

00.29:** En vekter melder til politiet at han har fersket, det han antar er to tyver på Rema 1000. Vekteren så en person som løp fra stedet og det ble funnet en bilnøkkel like ved. Politiet finner bilen som nøkkelen passer i, men bileier hevder at de har søkt etter mat i en søppelkonteiner.

**KRISTIANSAND: Livløs mann

00.29:** En patrulje kommer over en mann som ligger livløs på bakken i sentrum. Patruljen får liv i mannen, som har blitt altfor full. Han kjøres hjem til Grim.

**TVEDESTRAND: Slår i veggene

02.29:** Det kommer meldinger om en person med dårlige manerer som skriker og slår i veggene ved en adresse i sentrum. En patrulje snakker til og roer ned personen.

**KRISTIANSAND: Ringer på dørene

03.48:** En beruset kvinne ringer på dørene til beboere ved Korsvik. Politiet må til slutt hente henne og kjøre henne hjem.

**GRIMSTAD: For full for taxi

04.41:** Politiet i Grimstad må overta en person som er for full til å ferdes videre med taxi. Personen klarer ikke å gjøre rede for seg og må overnatte i arresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd mens huseier sov

07.07:** En huseier i Kuholmsveien våkner av at uvedkommende romsterer inne i leiligheten. Vedkommende har rotet i skuffer og skap og løp fra stedet før politiet kom. Personen har tatt seg inn gjennom en ulåst verandadør og har fått med seg noe parfyme og andre mindre gjenstander. Politiet oppretter sak,

**ARENDAL: Innbrudd i bil

08.23:** I løpet av natta har uvedkommende tatt seg inn i en bil i Kuvigveien. En rute er knust og et stereoanlegg et stjålet. En patrulje er sendt til stedet for å foreta åstedsundersøkelser.

**SØGNE: Arbeidsulykke på skole

08.29** : Les mer her.

**KRISTIANSAND: Kvinne ble forfulgt av ukjent mann

09.16:** En kvinne meldte ifra til politiet om at hun over tid har blitt forfulgt av en ukjent mann. Mannen skal blant annet ha stått utenfor mens hun var på jobb i sentrum og ha gått etter henne når hun var ute. Kvinnen vil anmelde saken. Politiet fant en 59 år gammel mann og tok ham med til politistasjonen. Der ble han avhørt og innrømte forholdet.

**BYGLAND: Vogntog av veien

10.11:** Et litauisk vogntog som kom sørfra kjørte av riksvei 9 ved Skomedal. Årsaken skal ha vært at sjåføren måtte legge seg langt ut i siden da et annet vogntog kom imot. Veikanten ga etter og vogntoget kjørte ut. Ingen personer ble skadet, men bilbergingsbil måtte ta seg av vogntoget.

**KRISTIANSAND: Kvinne ble forfulgt av ukjent mann

09.16:** En kvinne meldte ifra til politiet om at hun over tid har blitt forfulgt av en ukjent mann. Mannen skal blant annet ha stått utenfor mens hun var på jobb i sentrum og ha gått etter henne når hun var ute. Kvinnen vil anmelde saken. Politiet fant en 59 år gammel mann og tok ham med til politistasjonen. Der ble han avhørt og innrømte forholdet.

**BYGLAND: Vogntog av veien

10.11:** Et litauisk vogntog som kom sørfra kjørte av riksvei 9 ved Skomedal. Årsaken skal ha vært at sjåføren måtte legge seg langt ut i siden da et annet vogntog kom imot. Veikanten ga etter og vogntoget kjørte ut. Ingen personer ble skadet, men bilbergingsbil måtte ta seg av vogntoget.

**GRIMSTAD: Hærverk på bil

11.00:** Det er gjort mindre hærverk på en bil som sto parkert på Fevik i løpet av natta.

**KRISTIANSAND: Båt fikk motorstopp

11.24:** En båt med to personer i fikk motorstopp på utsiden av Oksøy fyr. Båten drev mot land. Klokka 13.40 fikk politiet melding fra Hovedredningssentralen om at båten og mannskapet var brakt trygt til land.

**KRISTIANSAND: Lastebil mistet hjul på E 18

11.25:** En mindre lastebil mistet et hjul ved avkjøringa til Gartnerløkka. Bilberging ble bestilt.

**ARENDAL: Hoppet ut fra tinghuset i 2. etasje

10.19:** Les mer i egen sak.

**MANDAL: Politikontroll i sentrum

12.15:** Les mer i egen sak.

**SØR-AUDNEDAL: Stjal pc

12.21:** En pc er stjålet fra et hus i løpet av torsdag.

**VENNESLA: To mistet førerkortet i UP-kontroll

12.33:** Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Motorsykkel kolliderte med bil og motorsykkel

13.06:** Les mer i egen sak.

**BYGLAND: Innbrudd i hytte

14.13:** Det har vært innbrudd i en hytte ved Byglandsfjord. Det er uvisst hva som er stjålet.

**LINDESNES: Båt stjålet

14.49:** En liten åpen båt med midtstilt styrekonsoll av typen Bever 350 er stjålet fra Underøy. Båten er hvit og hadde en Mercury-motor med 9,9 hestekrefter. Tyveriet har skjedd mellom søndag og torsdag.

**KRISTIANSAND: Dykker sendt til sykehus

15.11:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Stjal fra Biltema

15.58:** Politiet fikk beskjed om at to kvinner stjal fra Biltema på Stoa og stakk av gårde i en hvit stasjonsvogn. Stasjonsvognen var utenlandsk registrert.

**KRISTIANSAND: Stakk fra veivesenets kontroll

16.01:** Statens vegvesen holdt kontroll ved Samsen. En bilist stakk av da han ble vinket til siden. Veivesenet har notert registreringsnummeret.

**BIRKENES: Kom kjørende med hasj til politiets skyteøvelse

16.04:** To ansatte i politiet var på skytebanen i Birkenes. Mens de var der kom det to personer kjørende på moped. Den ene hadde også fem gram hasj i lomma og blir anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj av tollerne

16.13:** En 32 år gammel kvinne ble stoppet av tollerne etter å ha kjørt ferje til Kristiansand. Kvinnen var i besittelse av en liten klump med hasj og får et forelegg av politiet.

**ARENDAL: Innbrudd i konteiner

16.33:** Det har vært innbrudd i en verktøykonteiner på Tromøy. Foreløpig ser det ut til at det er lite som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Syklist veltet på Lund

16.45:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stoppet med hasj, marihuana og amfetamin

17.13:** Tollerne stoppet en kvinne og mann i en danskregistrert bil på Hampa. Det ble funnet mindre mengder hasj, marihuana og amfetamin. Den 34 år gamle kvinnen som kjørte bilen er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Paret ble satt i arresten før de skal avhøres.

**KRISTIANSAND: Høylytt krangel i Tollbodgata

17.20:** Politiet fikk flere meldinger om krangling i et boligkompleks i Tollbodgata. Politiet rykket ut og måtte skille to menn. Mennen ble pålagt å holde seg unna hverandre og levere anmeldelse hvis det var noe de var uenige om.

**SONGDALEN: Bar kniv på offentlig sted

18.57:** En 35 år gammel mann ble tatt for å være i besittelse av en liten mengde amfetamin, samt for å ha båret kniv på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Flere meldinger om naken mann

20.56:** Politiet fikk flere meldinger om at en naken mann syklet i området Tresse og Bystranda. Da politiet traff på syklisten, hadde han klær på.

— 51-åringen ble forsøkt forklart forholdet, dog uten nevneverdig respons, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Stjal båt

21.46:** Det kom melding om at en båt ble stjålet fra Skarestrand på Tromøy. Politiet rykket ut.

**VENNESLA: Melding om rånekjøring

22.19:** Det kom meldinger om rånekjøring og burning i Hægeland- og Øvrebø-området. Politiet hadde ingen ledige patruljer å sende.

**MARNARDAL: Aggressiv mann

22.38:** Politiet rykket ut etter melding om en aggressiv mann ved Marnar Café.

**ARENDAL: Båt kolliderte i to andre

22.40:** En båtfører kjørte inn i to andre båter ved Biestø Brygge. Føreren skal ha vært lite samarbeidsvillig og det ble sendt en politipatrulje til stedet.

**GJERSTAD: Kjørte i 126,7 km/t

22.42:** En sivil UP-patrulje målte en 18 år gammel bilist. Gjennomsnittsmålingen viste at han hadde holdt 126,7 kilometer i timen på en drøyt to kilometer lang strekning. Førerkortet ble beslaglagt.