KRISTIANSAND: — Det er alt for mange. Selv om det er innbrudd fra hele politidistriktet, er det mange. Dette er en periode over ti dager, og er nok noen flere innbrudd enn til vanlig, men ikke mye, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt.

— Men det er ikke noe som tyder på at det har vært noen påskeraid, eller at det er sammenheng mellom sakene, sier Kvitne.

Siden fredag 31. mars er følgende innbruddssaker registrert i distriktet:

Fredag 31. mars: Innbrudd i Lillesand mens folk sov i huset.

Lørdag 31. mars: Mann brøt seg inn i et hus i Arendal og raserte et soverom. Stakk fra stedet, men pågrepet av politiet.

Lørdag 31. mars: Innbrudd i hytte på Hovden.

Søndag 1. april: Innbrudd i hus i Gjerstad.

Søndag 1. april: Innbrudd i et mekanisk versktsed i Hunsøya i Vennesla.

Mandag 2. april: Innbrudd på kalleberg parfyremeri Oddensenteret i Grimstad. Mandag 2. april: Innbrudd i arbeidsbrakke og container tilhørende Evjebygg på Evje.

Mandag 2. april: I Løpet av natta har det vært innbrudd i Moes sagbruk i Vegårdshei. Det er tømt to pulverapparater i kontoret og i en campingvogn.

Mandag 2. april: Innbrudd i garasje i Grimstad. Det er stjålet en BMW motorsykkel og en Honda snøfres.

Tirsdag 3. april: Innbrudd i et uthus i Birkeland der det er stjålet redskaper som motorsag, ryddesag og et strømaggregat.

Onsdag 4. april: Viking redningstjeneste i Ægirs vei i Kristiansand har fått brutt opp flere innvendige dører. En moped stjålet.

Onsdag 4. april: Ved Lyngdal kristne videregående skole ble dørene til fem hybler sparket opp.

Onsdag 4. april: Innbrudd på Vestas casting på Dalane i Kristiansand. Det er stjålet et webkamera, en pc og en 50 tommers flatskjerm.

Torsdag 5. april: Innbrudd i St. Olavs vei på kvelden.

Fredag 6. april: Innbrudd i M3 interiør i Vennesla. det er knust et vindu. Uklart hva som er borttatt.

Fredag 6. april: Innbrudd i garasje i Vennesla natt til den 6. det er stjålet verktøy og deler til en løpsbil.

Fredag 6. april: Fremmede har tatt seg inn i en bolig i Klepplandsveien i Søgne. En pc er borttatt.

Lørdag 7. april: Fremmede har tatt seg inn i en bolig i Bjørndalsheiea i Kristiansand. Det er utført skadeverk på stedet.

Lørdag 7. april: Innbrudd i Åmli bilverksted. Uklart hva som er stjålet. To netter senere ble det stjålet en uregistrert bil fra verkstedet.

Lørdag 7. april: Innbrudd i bolig i Gjerstad natt til den 7. Søndag 8. april: Innbrudd i bolig i Lyngdal.

Søndag 8. april: I Halseveien i Mandal kommer naboer over en som har tatt seg inn i en garasje. Mannen blir overlatt til politiet.