**EVJE: Kolliderte med elg

23.25:** En personbil har kollidert med en elg på riksvei 42 ved Hovland. Elgen døde, ingen personskader, bilen fikk store materielle skader.

**KRISTIANSAND: Fant narkotika i bil

00.54:** Melding om at to personer er pågrepet i en bil på Slettheia. Det ble funnet narkotika i bilen, og fører mistenkes for kjøring i rus.

**LILLESAND: Slåsskamp

01.21:** Melding om at flere personer slåss i sentrum. Politipatrulje ble sendt til stedet, men situasjonen ble løst før patruljen kom fram.

**KRISTIANSAND: Slagsmål ved utested

02.23:** Politiet får melding om slåssing ved et utested i Vestre Strandgate. En patrulje ble sendt til stedet, men da de kom frem hadde situasjonen roet seg.

**LILLESAND: Slagsmål

02.46:** Melding om at to kvinner slåss i sentrum. Ingen anmeldelse.

**BYKLE: Savnet mann (23) på Hovden

03.15:** Nødetatene rykker ut til melding om at en mann er savnet i sentrum. Ifølge politiet skulle mannen gå fra et utested til et hyttefelt i sentrum. Da de han var sammen med kom til hytta var ikke mannen der.

14 letemannskaper fra Røde Kors og politi søkte etter mannen. Han ble funnet i vindfanget til en minibank av letemannskap klokka 05.30. Ifølge politiet var 23-åringen noe forkommen, men ikke nedkjølt. Mannen ble kjørt av politiet til hytta han bor i.

— Det var kaldt og derfor iverksatte vi et søk. Det er snakk om at beruselse er involvert, uten at jeg kan si noe mer om det, sier operasjonslederSverreBirkeland i Agder politidistrikt .

En hundepatrulje fra Norske Rendingshunder rykket også ut til leteaksjonen, men mannen kom til rette før de kom frem.

**KRISTIANSAND: Tuklet med parkerte motorsykler

04.20:** Melding om at noen personer tukler med to motorsykler i et parkeringsanlegg i Elvegata. Politiet rykket ut, og én person ble pågrepet. Tre andre stakk fra stedet.

**AGDER: Utrykninger til innbruddsalarmer

00.00-06.00:** Politiet melder at det har vært flere utrykninger til innbruddsalarmer. Ifølge operasjonslederi Agder politidistrikt er det snakk om falske alarmer og ikke innbrudd. I tillegg har det vært flere forhold som har forstyrret natteroen i hele distriktet i løpet av natten.

**SØGNE: Fylte tanken på Esso og stakk

12.00:** Les saken her.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Mosby

12.47:** Les saken her.

**KRISTIANSAND: Kjørte mot kjøreretningen i én mil på E 18

16.00:** Les saken her.

**KRISTIANSAND: Bilfører på Hampa påvirket av cannabis

19.30:** Tollvesenet på Hampa stanser en bil for kontroll, og både fører og passasjer er påvirket av THC. Det tas utvidet blodprøve av føreren, en mann født i 1986, som anmeldes.

**ARENDAL: Skadeverk på idrettshall

20.30:** Noen har utført skadeverk ved å kaste stein i en dør på Birkenlund Fjellhall, og i en dør på skolen like ved. Politiet sikrer stedet, og sjekker en navngitt gjerningsmann.

**KRISTIANSAND: Politiet stanset fest

23.00:** En fest på Søm var i ferd med å "ta av", og ble stanset av politiet. Mindreårige på festen skal ha vært beruset/påvirket.

**GRIMSTAD: Pågrep bilfører

23.00:** Tollvesenet kontrollerte en bil med falske kjennemerker. Politiet pågrep føreren og en passasjer, og føreren er mistenkt for ruskjøring.