Den unge gutten var på vei hjem fra skolen i Hølleveien da han ble påkjørt av en liten rød bil, med en eldre dame som sjåfør, ifølge politiet.

Påkjørselen skal ha skjedd like før krysset til Stauslandsveien, og det ble først meldt at bilen skulle ha kjørt fra stedet.

Klokken 20.15 melder operasjonsleder i politiet, Martin Ugland, at politiet har fått tips om hendelsen og om sjåføren.

— Det kan se ut som om bilfører har stanset, uten at politiet har blitt informert om dette. Politiet ønsker at bilfører kontakter politiet på telefon 02800, skriver han i en twittermelding.

Agder politidistrikt meldte først om hendelsen like før klokka 17, selv om uhellet skjedde klokka 13.45. Påkjørselen ble ikke meldt inn til politiet da den skjedde.

- Ikke alvorlig

— Gutten er ikke alvorlig skadet, men er nå på legevakten med sin far. Det var far som ringte inn til oss, sier operasjonsleder Martin Ugland til Fædrelandsvennen fredag ettermiddag

— Jeg vil gi dem ro nå, og ringe far senere når de er ferdige hos legen, for å få mer informasjon om skadeomfanget, sa Ugland da.

Operasjonsleder sier at saken vil bli overført til Søgne og Songdalen lensmannskontor, hvor etterforskerne kommer på jobb klokka 08 lørdag morgen.

— Det blir trolig ingen undersøkelser på stedet i dag, ettersom vi har for lite informasjon om saken. Etterforskerne i Kristiansand ser om det er mer å gjøre i kveld, ellers så blir det Søgne som tar tak i dette i morgen.