Etter å ha tapt 0-2 borte for Hajduk Split i europaligaen torsdag var det et offensivt Strømsgodset som knuste Tromsø søndag. Svakt forsvarsspill åpnet store rom i hjemmelagets forsvar, og det utnyttet gjestene flere ganger.

Seks minutter inn i kampen la Lars-Christopher Vilsvik inn foran mål. På bakre stolpe var Wikheim, som lekkert scoret sitt sjette eliteseriemål for sesongen.

Vilsvik la selv på til 2-0 29 minutter inn i kampen, da han hamret et frispark fra Øyvind Storflor på volley inn bak keeper Pål Vestly Heigre.

Dermed gikk Strømsgodset til pause på 2-0. — Jeg er godt fornøyd med at vi leder 2-0. Vi sliter litt i starten, men får fikset på litt ting underveis. Så vi ligger godt an nå, så målscorer Vilsvik til CMore i pausen. (©NTB)