**ARENDAL: Hadde kniv på seg

02.11:** Mann på 32 år pågripes i besittelse av mindre mengder hasj, samt tabletter og en kniv. Anmeldes og settes i arrest.

**GJERSTAD: Kjørte i fylla

04.32:** Mann på 23 år anmeldes for promillekjøring, etter å ha blitt stoppet av politipatruljen. Tas med til legevakt for blodprøve.

**ARENDAL: Uhell med moped

09.29:** En enslig moped kolliderte i en trapp ved jernbanestasjonen i retning Barbudalen. Politi og ambulanse rykket ut. Det viste seg at mopedføreren hadde veltet idet han skulle stige på mopeden. — Ingen politisak. Helsevesenet overtar, melder politiet på Twitter.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

08.50:** Politiet stanset en bil i sentrum der fører ikke hadde gyldig førerkort. Fører blir anmeldt for forholdet.

**MANDAL: To tatt for tyveri

11.00:** To østeuropeere ble pågrepet av politiet ved Helle i Holum. De var trolig på jakt etter metall. Tyvene ble kjørt til arresten i Mandal.

**LYNGDAL: Stenging av tunnel

12.09:** Ørnheitunnelen på riksvei 43 mellom Farsund og Lyngdal ble stengt i kort tid for sjekk av alarm og brannslukningsapparat. Veitrafikksentralen ble orientert.

**KRISTIANSAND: Bilfører uten førerkort

13.15:** En bil ble stanset av politiet på E 39 ved Statoil i Vesterveien. Bilfører hadde ikke gyldig førerkort og anmeldes for forholdet.

**RISØR: Gutt skadet i sykkelulykke

14.19:** Politi og ambulanse rykket ut da det ble meldt om sykkelulykke i Risørveien. Det viste seg å være en 14 år gammel syklist som hadde fått skrens, ramlet og fått styret i magen. Gutten tas hånd om at ambulansepersonell. Politiet bistår med å dirigere trafikken.

**KRISTIANSAND: Glatte veier etter søl

15.37:** Politiet fikk melding om at det var glatt i ei av rundkjøringene ved Sørlandssenteret på grunn av oljesøl. En halvtime senere kom det melding om malingssøl i Barstølveien. Vegtrafikksentralen ble varslet og sendte ut mannskap som ordnet opp i sølet.

**ARENDAL: Syklist påkjørt av bil

16.58:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Bil fikk motorstopp i Flekkerøytunnelen

17.17:** En bil fikk motorstopp i Flekkerøytunnelen. Ifølge operasjonsleder Magne Storaker skapte det farlige situasjoner i trafikken.

**VENNESLA: Moped stjålet

17.44:** En rød Rieju-moped ble meldt stjålet fra Moseidmoen.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

18.25:** En person ble pågrepet med narkotika i Kirkegata.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri og skadeverk

21.34:** En enebolig i Mellomveien på Fevik ble utsatt for grovt tyveri og skadeverk. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet.