SØGNE: Politiet fikk meldingen om innbruddet klokken 06.45 fredag og rykket ut med en patrulje.

— De to personene var fremdeles på stedet, og ble pågrepet. Det er snakk om en 26 år gammel mann og en 24 år gammel mann fra Kristiansand, sier operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, Arne Arnesen.

Mennene hadde også med seg en bil, som hadde stjålne registreringsskilter. De to sitter nå i arresten i Kristiansand og skal avhøres i løpet av fredag.

**VENNESLA: Innbrudd i bolig

08.08** En gang mellom 5. og 16. mars har uvedkommende tatt seg inn i en bolig i Heptkjerrveien i Vennesla. Innbruddet ble oppdaget av huseier og rapportert til politiet fredag. Kun småting skal være stjålet, og det er tegn på at gjerningspersonen har vært ute etter tabletter. Noe huseieren ikke hadde.

**ÅMLI: Sprayet politiets snøscooter

09.40** Politiets egen snøscooter og tilhenger ble fredag sprayet med rød lakk utenfor lensmannskontoret i Åmli. Politiet skal ha et mulig navn å gå etter i saken.

**ARENDAL: Ransalarm på sykehuset

10.55** På grunn av en teknisk feil gikk ransalarmen ved Sørlandet sykehus.

KRISTIANSAND: Falt med hodet i asfalten

**SØGNE: Stjal båtmotor

12.34** En 2002-modell F40 Yamaha båtmotor ble stjålet fra Solta i Søgne i løpet av uka. Båten stod på land, og tyvene har kuttet av kabler for å få den løs. Båten ved siden av manglet også motor, men det er uklart om denne er stjålet.

**SØGNE: Innbrudd i garasje

12.45** Ubudne gjester har i løpet av natta brutt seg inn i en garasje i Tråneveien. Det er uklart hva som er stjålet. Politiet har navn på to personer som muligens kan mistenkes i saken.