**ARENDAL: Sykkelvelt

15.48:** En 35 år gammel mannlig syklist blir funnet i bunnen av en bakke. Vedkommende har ramlet, og har pådratt seg ansiktsskader i fallet.

**LYNGDAL: Promillekjøring og kollisjon

16.54:** Et ektepar fra Sandnes kolliderer med en lokal bilist i Agnefestveien. Kona, som er passasjer i bilen fra Sandnes, får smerter i nakken etter sammenstøtet. Promillekjøreren er en 22 år gammel mann.

**SONGDALEN: Biltyveri

16.50:** En familie som har vært bortreist kommer hjem til sin bopel i Farvannsveien, og oppdager at bilen deres er blitt stjålet mens de har vært borte. Bilen, en sort Opel Omega, har registreringsnummeret PN91642. **BIRKENES: Tyveri

17.01:** En husbygger som reiser et hus på Limoen på Birkeland ringer og sier at tyver har stjålet diverse verktøy fra byggeplassen.

**GRIMSTAD: Førerkortbeslag

17.15:** En kristiansander blir i 90-sonen stoppet i 132 km/t. Vedkommende får førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

17.21:** Huseiere i Kirsten Flagstadsvei melder om innbrudd. I inngangsdøra er ei rute knust.

**KRISTIANSAND: Narkotikabesittelse

17.54:** En person blir pågrepet i Kvadraturen for besittelse av narkotika som politiet mener er hasj. Mannen, som er en 28-åring fra Kristiansand, settes i arrest.

**GRIMSTAD: Uten førerkort

19.08:** En bil på Bergemoen blir stoppet. Bilen er begjæret avskiltet, og blir kjørt av en grimstadmann som ikke har førerkort.

**GRIMSTAD: Førerkortbeslag

Noe etter** blir en mann fra Røros stoppet i 100-sona ved Engelsheitunnelen i 123 km/t. Bilen har tilhenger, og fører har dermed lov til å kjøre i maksimalt 80 km/t. Føreren samtykker til førerkortbeslag.

**GRIMSTAD: Katt med dartpil i nesa

20.05:** En katteeier ringer og forteller at katten hans har kommet hjem med en dartpil som står fast i nesa. Katten stikker avsted igjen, og eier kan ikke få tatt katten med til veterinær.

**TVEDESTRAND: Båtbrann

23.08:** Brannvesenet rykker ut til en båtbrann ved kaia på Østerå i Tvedestrand. Det ryker på stedet, men det er ingen åpne flammer.