OSLO: Først gikk det gjennom en kjetting og et plankegjerde uten problemer, men da Ford Transitten kjørte over borettslagets dugnadsbod ble det gjennomslagsføre og flere hull i taket, men vell utfor parkerte nok bilen for siste gang sånn cirka i 60 graders vinkel, skriver Aftenposten.no.

— Jeg har flere ganger kommet i krangel med sjåføren fordi han parkerer som en idiot på vår gjesteparkering, men denne gangen tok han virkelig kaka, sier et oppgitt styremedlem fra borettslaget i Konglerudtoppen på Abilsø i Oslo.

Å si at den slitne Forden klarte denne parkeringstesten er trolig å ta i litt for meget, for kvalifiserte forstå-seg-påere av det lokale slaget tviler på at akkurat dette ekemplaret blir mer å se på norske veier.

- Mangler førerkort

Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 18.37, men det er uvisst hvor lenge den særdeles omtåkede 50-åringen hadde hengt over rattet i særs bratte stillingen:

— Sjåføren hadde ikke førerkort, men det er ikke mistanke om promillekjøring. Etter det opplyste var han kun omtåket og ikke skadet, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

Mannen hadde besøkt noen slektninger som bor rett ved, og siden han kommer fra Enebakk ble han kjørt til Ahus.

Etter en stund oppdaget brannfolkene også en skremt hund som lå foran i Forden. Også den ble tatt hånd om av Viking redningstjeneste.