**ARENDAL: Person bortvist

00.36** ble en person bortvist fra Castellet i Arendal.

**GJERSTAD: Ikke gyldig førerkort

01.26** stoppet Utrykningspolitiet en bil på Fiane. Sjåføren av bilen hadde ikke gyldig førerkort.

**ARENDAL: Beruset

01.30** måtte politiet i Arendal kjøre en beruset person hjem.

**ARENDAL: Satt i arrest

02.00** fikk politiet melding om en overstadig beruset person ved utestedet Castellet. Personen ble satt i arresten på grunn av fyll.

GRIMSTAD: Fartskontroll

Utrykningspolitiet holdt i tidsrommet 21.00 – 02.00 en laserkontroll i 60-sonen ved Lindtveit. 20 personer ble ilagt forenklet forelegg, mens fire ble anmeldt for høy fart. Høyeste hastighet ble målt til 101 kilometer i timen.

KRISTIANSAND: Husbråk

Like før klokken 03.00 fikk politiet melding om husbråk i en leilighet på Lund. Ifølge meldingen skulle det være snakk om at en person truet med kniv. Politiet rykket ut til leiligheten, og det viste seg at det var snakk om en mann og en dame som kranglet. Men det var ikke snakk om noen knivtrusler. Politiet roet situasjonen ned, og det blir skrevet en rapport om hendelsen.

ARENDAL: Fest

03.52 fikk politiet melding om bråk fra en fest på Nidelvåsen. Polititjenestemenn ble sendt til stedet, og musikken ble raskt dempet.

SØGNE: Innbrudd

06.00 fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Langenesveien. Tyvene hadde knust et vindu for å komme seg inn i boligen, men det er ikke klart hva som har blitt stjålet.