**SØGNE: Trafikkuhell

19.10:** En mørk, uregistrert bil kjører ut fra en adresse i Langenesveien. Det er to damer i bilen, som etter kort tid kjører i autovernet ved Langenes skole. Eieren av bilen, som også er sjåføren, har ikke førerkort. Kvinnen blir anmeldt for kjøringen, men det er ikke mistanke om rus. Kvinnen som kjørte er en mandalsdame på 30 år, mens passasjeren er en dame fra Søgne på 23 år.

**BIRKENES: Pipebrann

19.20:** Det meldes fra brannvakta om pipebrann i et hus på Mollestad. Brannen er udramatisk.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring

19.42:** Trafikkulykke med lettere personskader. Les mer i egen sak

**ÅMLI: Fyllekjøring

20.05:** En person ringer politiet og sier at han har plukket opp en passasjer langs veien mellom Dølemo og Åmli. Mannen hadde nemlig kjørt av veien, og behøvde haik. Han får derfor sitte på til Esso på Åmli. Politiet blir kontaktet i forbindelse med utforkjørselen, og patruljen som kommer til bensinstasjonen fatter mistanke om promillekjøring. Vestfoldingen som mistenkes for dette er en 49 år gammel mann.

**ARENDAL: Fyllekjøring

20.52:** To polakker stikker fra en politikontroll. De to mistenkes for ruskjøring

**LILLESAND: Innbruddsforsøk

20.38:** Telefon fra beboer i Nordre Vardåsen, som forteller om en verandadør som er blitt forsøkt brutt opp. Politiet setter dette i sammenheng med to andre innbrudd i samme gate fredag, og den store innbruddsbølgen som har herjet Aust-Agder de siste dagene.

**KRISTIANSAND: Råning

21.25:** Melding om biler som kjører rundt på parkeringsplassen ved Sørlandssenteret. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut.

**ARENDAL: Innbrudd

21.31:** Det kommer melding fra huseier i Torsvei, hvor det har blitt begått innbrudd i løpet av perioden fra klokka 15 og frem til 21.30.