MARNARDAL: Traktor mistet last

14.03: En traktor med henger mister en siloball ned på veien. Bilisten som melder fra mener lasten var dårlig sikret. Politiet vil sjekke opp hvem som eier traktoren.

**KVINESDAL: Sloss med balltre

14.32:** Politiet får melding om at to menn sloss med balltre i Vesterdalsveien. Da politiet kommer til stedet er mennene borte, men de treffer like etterpå på en av mennene, som har et kutt i hodet. Vedkommende vil anmelde forholdet. Begge mennene er fra Kvinedal, og er henholdsvis 32 og 27 år gamle.

KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Barstølveien

17.04: Politiet får melding om at en sølvfarget Audi A3 med registreringsnummer PP 56119 er stjålet fra parkeringsplassen utenfor Yamaha Senteret i Barstølveien.

GRIMSTAD: Kjørte i 127 km/t i 80-sonen

18.35: UP stopper en 22 år gammel mann som kjører i 127 km/t i 80-sonen på E 18 ved Morholt. Mannen blir fratatt førerkortet.

HØVÅG: Truck i brann

21.39: Politiet får melding om at en truck brenner på den nye veistrekningen ved Skutevann i Høvåg. Da brannvesenet kommer fram har folk på stedet klart å slukke brannen. Årsaken til brannen var trolig elektrisk kortslutning.

KJEVIK: Tatt med hasj

22.28: En mann blir tatt med noen få gram hasj av Tollvesenet på flyplassen. Mannen blir innbragt, og vil kunne vente seg en bot.