SØGNE/KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om taxisjåførens forbikjøring på E39 ved Søgne i retning kristiansand omkring klokken 15.30. Da meldte en bekymret politikollega fra til politiet i Agder. — Vi fikk først melding fra en kollega fra Oslo, som var på sørlandsvisitt, om de meget farlige forbikjøringene på E39, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til fvn.no. - Benekter det hele Taxisjåføren, som ønsker å være anonym, bekrefter at han foretok en forbikjøring på E39 ved Søgne, men benekter at han foretok en trafikkfarlig manøver. - Det var ufarlig og kontrollert, sier taxisjåføren til fvn.no. Ifølge taxisjåføren kjørte han forbi en bil som lå i 58 km/t i en 70-sone. - Vedkommende som kjørte bilen jeg kjørte forbi holdt ikke nok avstand til bilen foran, slik at min forbikjøring kan ha virket farlig, sier taxisjåføren til fvn.no.

- Fikk melding fra flere Ifølge operasjonsleder Arnesen var ikke politikollegaen den eneste som reagerte på forbikjøringen.

— Vi fikk melding fra flere som reagerte på kjøringen, sier Arnesen til fvn.no.

Taxisjåføren ble til slutt stoppet av en politipatrulje like ved Falconbridge i Kristiansand. - Jeg ble stoppet i Hannevika. Der ble det påstått at jeg ble fulgt av en sivil bil, men de har ingen bilder eller dokumentasjon på hasardiøs kjøring. Det blir påstand mot påstand, sier taxisjåføren. - Utifra de opplysningene vi fikk, i tillegg til en anmeldelse fra vår kollega, ble taxisjåførens førerkortet beslaglagt, opplyser Arnesen.