Det bekrefter nestleder Bjørn Ole Frohm.

— Nå begynner vi endelig å organisere oss igjen og komme tilbake til hverdagen, og det er veldig godt. Det står egentlig veldig bra til med oss nå, men denne saken har gitt oss mye å tenke på, sier nestlederen i Våg Fotball til Fædrelandsvennen.

Etter en tøff tid er han nå bare glad for at fotballen igjen er hovedfokus for laget fra Vågsbygd. Men han minner om alvoret i saken og selv om klubben nå går videre, kan ikke hendelsen glemmes.

— Vi må jo komme oss videre, men denne saken har gjort at vi nå vil prøve å få til tekniske løsninger på våre nettsider, såkalte avviksmeldinger, som gjør at klubbens medlemmer kan varsle om når de opplever noe unormalt eller noe er galt. Denne varslingen vil da gå til to instanser hos oss; klubbledelsen og til rådet, som hovedsaklig består av æresmedlemmene våre. Disse to instansene våre er uavhengige av hverandre og vil reagere, sier Frohm.

— Vil Våg FKs rutiner på dette området nå bli så gode at noe slikt som dette ikke vil skje igjen?

— Det kan vi aldri gardere oss mot, det er umulig, men vi gjør alt vi kan. Det er viktig at vi organiserer oss på en slik måte nå som hjelper oss å håndtere denne saken videre, men også eventuelle andre saker i framtida.