KRISTIANSAND: — Jeg hørte bare et høyt brak, og gikk rundt hjørnet for å se - der lå det, sier markedssjef i Agder kollektivtrafikk, Inge Os til fvn.no.

Busskuret, som er verdt omlag 100.000 kroner, er tilsynelatende totalskadet, men det kan repareres dersom skadene ikke har rammet selve rammeverket.

— Vi må nå ta en kikk på skuret. Det knuste glasset kan enkelt erstattes - verre er det med profilene, sier driftssjef i reklameselskapet Clear Channel, som eier skuret, Roar Horn.

Clear Channel har omlag 1000 tilsvarende skur spredt utover hele landet, men det er svært sjeldent at vinden klarer å velte dem.

K NUST: Dette busskuret ved rutebilstasjonen i Kristiansand er blitt tatt av vinden, og knust. Foto: MMS-tipser. Mener skuret var korrekt montert

— Det må være litt av en vind dere har der nede på Sørlandet. Så vidt jeg kjenner til har dette skjedd kun én gang tidligere - den gang var det i Trondheim, sier Horn på telefon fra Oslo.

Horn avviser at skuret kan være feilmontert.

— Det er lite sannsynlig, men nå vil vi undersøke betongelementene for å finne ut hva som har skjedd, sier Horn til fvn.no

Skuret blir mandag ettermiddag fraktet til Clear Channels lager i Kristiansand, hvor man vil undersøke skuret ordentlig.

Les mer om uværet her

Sjekk et nettkamera nær deg

Uværet rammer ikke Superspeed