KRISTIANSAND: De to 30-åringene overtar etter Christian Stavik, som blir ny digitalredaktør i Fædrelandsvennen.

Dermed blir lederoppgavene framover delt på to personer.

— Dette er en vanlig måte å organisere mediebedrifter. Når vi hadde to dyktige kandidater følte vi det var en god måte å løse organiseringen på. Da får vi tydeligere fokus på både det redaksjonelle og markedsmessige, sier styreleder Kjell H. Moen i Kristiansand Avis til fvn.no.

- Stolt og ydmyk

Ole Lunde-Borgersen har jobbet som reportasjeleder og nyhetsredaktør i Kristiansand Avis siden 2007. Han har tidligere jobbet som journalist i Fædrelandsvennen.

— Jeg er både stolt og ydmyk over å få tillit som kaptein på et så godt redaksjonelt lag og i en så spennende bedrift. Min viktigste oppgave blir å forsterke avisens posisjon som byens lokalavis gjennom å videreføre og utvikle den journalistiske kvaliteten, sier Lunde-Borgersen i en pressemelding.

Kristian Stener har også bakgrunn fra Fædrelandsvennen, hvor han tidligere jobbet som selger. Han har vært salgssjef i Kristiansand Avis siden desember 2008. ## Treårsperspektiv

Styreleder Kjell H. Moen er fornøyd med å få på plass de to nye lederne allerede dagen etter at Chrstian Stavik ble presentert som ny digitalredaktør i Fædrelandsvennen. Stavik har vært ansvarlig redaktør og daglig leder i Kristiansand Avis siden oktober 2007. — Stavik har hele tiden sagt at han hadde et treårsperspektiv på jobben i Kristiansand Avis. Han hadde gitt beskjed til oss at han så etter nye utfordringer, sier Moen.

Mediehuset Fædrelandsvennen eier 49 prosent av Kristiansand Avis.