BIRKENES: 14-åringer mistenkt etter brann

LYNGDAL: 13 tatt i fartskontroll på E 39

**ARENDAL: Innbrudd

02.15** Noen har tatt seg inn i en bolig på Vibeveien og stjålet en X-box, Playstation 3 og DVD-filmer. Trolig har tyven kommet seg inn gjennom en verandadør mens beboeren var borte.

IVELAND: Fastklemt etter ulykke

TVEDESTRAND: Tyv pågrepet

07.09 En person ble observert ved en bolig på Korsen. Det viste seg at vedkommende hadde stjålet fra flere biler på stedet. Politiet fant frem til tyven, som nå er pågrepet.

**KRISTIANSAND: Sovende mann

13.10** sjekket en politipatrulje i Kristiansand en bil som stod parkert i Ålefjærveien. I bilen fant de en sovende mann som, etter å ha blitt vekket, innrømmet at han hadde startet motoren på bilen uten å ha gyldig førerkort. I tillegg var det diverse begjæringer på bilen som førte til at den ble avregistrert. Mannen blir anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

**GRIMSTAD: Ikke førerkort

13.18** stoppet en politipatrulje i Grimstad en bil der føreren ikke hadde gyldig førerkort. Vedkommende blir politianmeldt.

**KRISTIANSAND: Falt tre meter

13.24** fikk politiet melding om en arbeidsulykke hos Agder betong og stålkonstruksjon på Mjåvann. En mann hadde falt ned fra en høyde på cirka tre meter. Han ble kjørt til legevakten av andre arbeidere på stedet. Uhellet fant sted rundt to timer før politiet ble varslet. Politiet har vært på stedet og dokumentert forholdet, og Arbeidstilsynet er rutinemessig koblet på.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

14.55** Pågrep en politipatrulje i Kristiansand en mann som var i besittelse av noen ulovlige legemidler. Mannen ble satt i arresten i påvente av avhør.