**KRISTIANSAND: Knuste bilvinduer og blomsterpotter

00.30:** Politiet får melding om at en person forsøker å stjele blomsterpotter og biler fra Grimsvollen. Forsøket endte med to knuste bilvinduer og ødelagte blomsterpotter, men gjerningsmannen lurte politiet og kom seg unna. Saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: 54-åring med hvitt pulver

01.06:** En patrulje pågriper en mann i Festningsgata. Den 54 år gamle mannen har litt hvitt pulver som politiet tror er amfetamin. Mannen er anmeldt og deretter løslatt.

**VENNESLA: Røykte hasj og kjørte ATV

01.27:** En 27 år gammel mann fra Søgne kjører firhjuling ved Vigeland hovedgård. I forkant av dette hadde han røykt hasjisj, og dermed måtte han være med politiet til legevakten for å ta blodprøve. Saken er anmeldt.

**ARENDAL: Urinerte i Nedre Tyholmsvei

02.12:** 20-åringen klarte trolig ikke å holde seg, men ble oppdaget av politiet da han urinerte i Nedre Tyholmsvei. Dermed blir 20-åringen, som er hjemmehørende øst for Arendal, anmeldt for urinering på offentlig sted.

**ARENDAL: Politiet må avslutte hotellnachspiel

06.03:** Resepsjonisten på Arendal Maritime hotell klarer ikke å stoppe noen gjester som har nachspiel på et hotellrom. Dermed blir politiet tilkalt for å stoppe festen.

**VENNESLA: Overrasket tyv klarte å rømme

06.38:** En politipatrulje overrasker en person som har knust et vindu i en butikk på Vigeland hovedgård. Vedkommende stakk av fra stedet i bil, men er gjenkjent av politiet. De ønsket ikke en biljakt i morgentrafikken og leter nå etter tyven. Innehaver er varslet og tyvegodset funnet.

**MANDAL: Brøt seg inn i safe

07.42:** I løpet av natta har noen brutt seg inn hos Ris bilglass og stjålet rundt 10.000 kroner fra en safe.

**KRISTIANSAND: Traff kjenning med to sykler og narkotika

09.43:** En politipatrulje treffer på en kjenning som har med seg to ganske nye sykler. Disse er foreløpig ikke meldt stjålet, men mannen kunne ikke gjøre rede for hvordan han hadde fått dem. Dermed ble de beslaglagt. Mannen hadde også med seg narkotika, og ble tatt med i arresten.

**ARENDAL: Mistet førerkort

12.45:** På E 18 ved Stoa stoppet UP en bil som kjørte i 137 km/t i 90-sonen. En mann i midten av 40-årene mistet førerkortet for fartsovertredelsen.

**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

13.59:** En patrulje i Grimstad traff på en bil og gjenkjente sjåføren. Patruljen visste at personen ikke har førerkort, og stoppet bilen. Sjåføren anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

SONGDALEN: Trafikkkontroll

På Nodeland har politiet hatt trafikkontroll over en lengre periode av dagen. 37 trafikanter ble kontrollert, og politiet skrev ut ett gebyr formanglende dokument.

**ARENDAL: Beruset person

14.22:** Politiet fjernet en beruset person i Arendal sentrum. Personen har blitt tatt inn til sykehuset for observasjon.

**RISØR: Tatt med hasj

15.25:** Politiet stoppet en person i Risør sentrum. Personen hadde 5,5 gram hasj på seg og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal dress

16.02:** En person nasket med seg en dress til en verdi av 8000 kroner fra Moods of Norway-butikken i Markens gate. Personen stakk av fra stedet og forholdet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bil trillet utfor

16.20:**

**ARENDAL: Kjørte fra politiet

16.14:** En MC-fører var ikke interessert i å stoppe for politiet. Motorsyklisten ble senere stoppet påRygene, og føreren fikk førerkortet beslaglagt.

— Han vil bli anmeldt for å ha stukket avog for fartsovertredelser, sier operasjonsleder Ove Austenaa.

**RISØR: Trafikkulykke

16.32:**