**ARENDAL: Hylte og skrek

00.03:** Fikk politiet melding om en kvinne som hylte og skrek i sin leilighet på Saltrød. Hun var til sjenanse for naboer. En politipatrulje ble sendt til stedet. Kvinnen lovet å forholde seg rolig nesten av natta.

**KRISTIANSAND: Husbråk

01.21:** Fikk politiet melding om husbråk på en adresse i Hannevika. En politipatrulje ble sendt til stedet. Det var snakk om en krangel mellom mann og dame, hvor damen til slutt valgte et annet overnattingssted resten av natten.

**SOGNDALEN: Narkotika

01.26:** Kom en politipatrulje over en mann som kastet fra seg narkotika i Sogndalsveien. Det ble beslaglagt noen gram hasj og noen gram amfetamin. Mannen, en 43-åring fra distriktet, ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Sparket i søppeldunker

02.27:** Kom politipatruljen over en mann som sparket i søppeldunker i Markens gate i Kristiansand. Politiet pågrep mannen, som anmeldes for ordensforstyrrelse i beruset tilstand og for å ha satt seg til motverge under pågripelsen. En kvinne ble i denne forbindelse også pågrepet. Hun ble anmeldt for å hindre politiet i deres utførelse av tjenesten da mannen skulle pågripes. Begge ble kjørt til arresten.

**SOGNDALEN: Amfetamin

02.35:** Stanset politiet en bil i Brennåsen i Sogndalen. En 32 år gammel mann ble pågrepet i besittelse av 1-2 gram amfetamin.

**KRISTIANSAND: Mulig innbrudd

02.48:** Fikk politiet melding om mulig innbrudd i en enebolig på Hellemyr. En politipatrulje ble sendt til stedet. Det viste seg at eieren av huset hadde låst seg ute. Han ble hjulpet inn.

**KRISTIANSAND: Mørkkledd mann på E 18

03.20:** Fikk politiet melding om en mørkkledd mann som gikk på E 18 mellom Timeneskrysset og Håneskrysset. Mannen ble tatt hånd om av en politipatrulje. I mangel av et overnattingssted resten av natten, ble mannen kjørt i politiets husvillaarrest.

**MANDAL: Hasj og amfetamin

03.37:** Pågrep politiet en 32 år gammel mann fra Kristiansand som var i besittelse av litt hasj og amfetamin. Stoffet ble beslaglagt, og mannen ble kjørt til arresten i Kristiansand. Han vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Beruset mann sov ute

05.43: Politiet får inn melding om en beruset person som ligger og sover utenfor en adresse på Tangen. En politipatrulje dirigeres til stedet, og en mannsperson på 41 år blir loset hjem.

ARENDAL: Kjørte uten førerkort

07.40: En UP-patrulje stanser og kontrollerer en biilfører i Molandsveien. Sjåføren, en mann på 27 år, blir anmeldt for å kjøre uten førerkort.

KRISTIANSAND: Tagging på bygning

08.32: Politiet får melding om at en bygning i Kirkegata 1 er utsatt for tagging i løpet av natten. En politipatrulje dirigeres til stedet for nærmere undersøkelser. Forholdet vil bli anmeldt.

LYNGDAL: Grovt tyveri fra hytte

09.28: Melding om grovt tyveri fra hytte i Hausvik. Gjerningspersonen har kommet seg inn ved å knuse en rute. Det er foreløpig usikkert hva som er tatt fra hytta, politiet gjør undersøkelser på stedet.

KRISTIANSAND: 120 km/t i 80-sonen

09.38: En UP-patrulje målte en bil i 120 km/t i 80-sonen ved E18 på Varoddbrua retning vestover. Bilfører, en 22 år gammel mann, ble anmeldt og fikk førerkortet sitt beslaglagt.

ÅSERAL: Innbrudd i bil

09.58: Melding om innbrudd i bil på Bortelid. Foreløpig usikkert hva som er tatt fra bilen. Forholdet vil bli anmeldt.

ÅMLI: Innbrudd i uthus

10.34: Politiet har gjennomført sporsikring i uthus på Hunemo etter melding om innbrudd og tyveri fra et uthus. En motorsag er blant annet meldt stjålet.

KRISTIANSAND: Kjørte 97 km/t i 50-sone

13.24: En UP-patrulje har målt en bil i 97 km/t i 50-sone ved Ryen. Bilfører, mann på 39 år, blir anmeldt og fikk førerkortet sitt beslaglagt.

LYNGDAL: Gressbrann på Revøy

13.37: Brannvesenet har rykket ut på en mindre gressbrann på Revøy.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

13.53: Melding om innbrudd i en bolig i Tranestien, tyven fikk adgang ved å bryte opp dør. Det er foreløpig usikkert hva som er tatt fra stedet. En politipatrulje er dirigert til stedet forå sikre seg spor.

GRIMSTAD: Butikktyv tatt av politiet

17.52: Politiet kjørte til Oddensenteret etter melding om at en mann hadde stjålet briller fra Brilleland og sko fra Intersport. Mannen (28) ble kjørt til politistasjonen i Grimstad. Han vil bli anmeldt.

ARENDAL: Beruset mann satt i arrest

18.02: En politipatrulje innbrakte en overstadig beruset mann fra Vesterveien. Mannen, som er 32 år gammel, skal ha vært i krangel med forbipasserende. Han ble satt i drukkenskapsarresten.

SØGNE: Tyveri av motorsager

18.31: Melding om grovt tyveri fra arbeidsbrakke mellom Lunde og Ausvigheia. Det var stjålet to motorsager og olje/bensin til disse.

KRISTIANSAND: Butikktyv nektet å vise legitimasjon

18.43: Politiet dro til Markens gate der en butikktyv ikke ville oppgi personalia i forretningen. Politiet sørget for at vedkommende legitimerte seg. Forholdet vil bli anmeldt.