LILLESAND: Lillesandskvinnen hadde levert inn en lottkupong som inneholdt tallene 3 — 9 - 15 - 22 - 23 - 24 - 28. Dermed kunne hun lørdag kveld juble over en god start på påsken, da dette utløste en premie på nøyaktig 3.893.120 kroner. Norsk Tipping hadde søndag formiddag ikke lykkes i å komme i kontakt med den heldige kvinnen.

— Vi får ikke tak i henne på telefon, men vi håper å snart komme i kontakt med henne, opplyser pressevakta hos Norsk Tipping til Fædrelandsvennen.

To vinnere til

I tillegg til kvinnen fra Lillesand, var det ytterligere to personer som hadde full pott i lørdagens trekning. En mann i fra Lillehammer, og en mann i fra Porsgrunn.

Den første Norsk Tipping kom i kontakt med etter at resultatet var klart, var mannen i fra Porsgrunn. Til Norsk Tipping fortalte han at han akkurat var ferdig på jobb da telefonen kom.

– Første tanke var at jeg ble litt irritert og tenkte "hvem er det som ringer på denne tiden, og forstyrrer meg midt i lørdagskosen"?,

Mannen, som er i 50-årene, hadde ikke sett trekningen på tv, og hadde ingen anelse om hva telefonen gjaldt.– Du verden, dette er helt utrolig, var reaksjonen hans da det gikk opp for ham at han hadde blitt lottomillionær.

Husutbygging og bilkjøp

Den andre mannen, som er i 30-årene og fra Lillehammer, forteller til spillselskapet at han ble helt skjelven da det gikk opp for ham hva som var i ferd med å skje. Mannen sjekket web-siden så fort han så et ubesvart anrop fra et Hamar-nummer. Etter å ha snakket med Norsk Tipping fortalte han at det mest utfordrende nå ble å overbevise familien rundt seg om at det hele ikke bare var tull.

– Jeg feirer påske sammen med familien, og millionpremien skal feires videre utover påsken. Pengene kommer godt med til husutbygging og til bilkjøp, kunne den glade vinneren fortelle.

Andre helg på rad

Også sist helg fikk Sørlandet en lottomillionær. Da var det en kvinne fra Kristiansand som vant 2,8 millioner kroner. Kvinnen hadde levert sin kupong hos Rimi i Gyldenløves gate fredag 15. mars. Kvinnen, som snart er pensjonist, sa ingen ting til Norsk Tipping om hva hun kunne tenke seg å bruke pengene som hun vant til.