VENNESLA: Promillekontroll

Sent fredag kveld holdt politiet promillekontroll i Vennesla. Ingen blåste rødt, men ei kvinne (26) fra Vennesla ble anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort.

**TVEDESTRAND: Slagsmål

23.30:** Politiet fikk flere meldinger fra brygga i Tvedestrand om at det var tumulter på grensen til gruppeslagsmål.

— Da patruljen kom fram var det heftig krangel mellom noen polske helter og noen lokale helter. Alle var fulle og dumme, og ble sendt i hver sin retning, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**ARENDAL: Bråket i fylla

01.35:** En mann (24) fra Arendal er anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand er å ha lagd bråk på Langbrygga. Natta endte i arresten for mannen.

**ARENDAL: Urinerte i sentrum

02.20:** En mann (21) fra Arendal ble anmeldt for å ha urinert midt i sentrum av Arendal.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.40:** En utlending var så full at han ikke klarte å ta vare på seg selv i natt. Han ble innsatt i arresten.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.52:** Det ble meldt om slagsmål på restaurant Rosa Panter i Vestre Strandgate.

— I første omgang ble to personer bortvist, men det var den ene av dem ikke enig i. Han fikk snakket seg inn i arresten og blir anmeldt, sier operasjonsleder Steinsland om en mann (27) fra Songdalen.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

02.59:** En mann blåste godt over minstemål under en promillekontroll på Gartnerløkka. Han anmeldes for mistanke om promillekjøring. Vedkommende er en mann (30) fra Kristiansand.

**SONGDALEN: Tok seg inn i hus

04.09:** - Vi fikk melding fra en privatadresse om en person som forsøkte å trenge seg inn. Da patruljen kom fram hadde melder tatt hånd om en kar. Melder kan ha blitt påført to slag i ansiktet, sier operasjonsleder Steinsland.

Personen som tok seg inn var en 24-åring fra Kristiansand. Han kunne ikke forklare hvorfor han hadde tatt seg inn i huset. Han ble anmeldt for legemsfornærmelse og kjørt til arresten i Kristiansand.