**GRIMSTAD: Løs båt

15.25:** Melding om en Zodiac-båt som lå og slang i Fevik båthavn. Båten var ikke meldt stjålet, og båteieren opplyste til politiet at den var kjørt av familiemedlem. Han fikk beskjed om å sørge for å få fortøyd båten bedre neste gang.

**LILLESAND: Stjålet kjennemerke

15.28:** Melding om stjålet kjennemerke til moped i Lillesand. Registreringsnummeret er PC 2160. ARENDAL: Påkjørt rådyr

Melding fra en bilist som hadde kjørt på E 18 ved Harebakken og truffet et rådyr. Rådyret ble skadet, men løp videre. Politiet har kontaktet viltnemda.

**LYNGDAL: Uregistrert crosser

17.02:** En innringer hadde observert en uregistrert crosser i Lyngdal. Patruljen i området mente å vite hvem det kunne være som kjørte. Klokka 17.48 var de i kontakt med en gruppe ungdommer i nærheten, men ingen ville innrømme å ha kjørt crosseren.

**ARENDAL: Butikktyveri

17.15:** En vekter løp etter en butikktyv som hadde vært på Amfi Arena og tatt diverse ting. Tyven, en 30 år gammel kvinne, ble anholdt av politiet og anmeldt for tyveri og naskeri.

ÅSERAL: Fant fuglehund

Noen utenlandske arbeidere ringte politiet og sa de hadde funnet en brunsvart fuglehund med sele på. Politiet ba dem slippe den løs, slik at den kunne finne veien hjem.

MANDAL: Stjal gryterett

Vektere fulgte etter en hissig tyv. Han hadde stjålet en gryterett fra Rema 1000. Politipatruljen i området var opptatt, men etter beskrivelse har de en mistanke om hvem det kan være.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet båt

18.09:** Noen reagerte på en båt som lå ved Tollboden. Ifølge politiet ga innringer uttrykk for at båten hadde flere skader. Det viste seg at båten var meldt stjålet fra Prestviga tidligere i august, men er altså nå kommet til rette.

**GRIMSTAD: Sinte skatere

18.11:** En innringer meldte om skatere som oppholdt seg midt i veien et sted mellom Landvik kirke og Hovesanden. Innringeren prøvde å snakke til dem men ble skjelt ut. Politiet hadde ikke mulighet til å sjekke opp forholdet.

**ARENDAL: Stjålet seng

18.53:** Politiet fikk en henvendelse fra en person som hadde lagt ut sengen sin for salg på Finn.no. Mens selgeren og kona var ute kom en polskregistrert varebil med tre menn til huset. Mennene presenterte seg som de som hadde kjøpt sengen og sa de var der for å hente den. Men dette viste seg å være løgn.

— Sengen var solgt, men de som egentlig skulle ha sengen skulle hente den dagen etterpå. Eieren vil anmelde tyveriet, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt.

**LYNGDAL: Påkjørt rådyr

22.53:** Politiet fikk melding om et påkjørt rådyr på E18 øst for Lyndal. De har kontaktet viltnemnda.

**ARENDAL: Klage på støy

23.01** Det ble klaget på støy i sentrum av Arendal. Det skal ha vært snakk om en fest med flere ungdommer til stede. Politiet gjenopprettet natteroen.

**MANDAL: Fire anmeldt for kjøring med vannscooter

23.16** Politibåten i Mandal utstedte 13 forenklede forelegg onsdag kveld. Les saken her.