RISØR: Innbrudd i hytte

01.50: Innbruddsalarm fra en hytte på Øysang. To personer ble pågrepet i bil på vei bort fra stedet. Politiet fant tyvegods fra hytta og den ene personen var i bestittelse av litt narkotika. Begge ble kjørt til arresten.

KRISTIANSAND: Tyveri av brannslukningsapparat

02.56: Vegtrafikksentralen meldte fra om tyveri av fem brannslukningsapparat i Flekkerøytunnelen. To personer ble pågrepet, og før de ble pågrepet hadde de tømt fire apparater. Begge ble anmeldt, men dimittert på stedet.

VENNESLA: Melding om container

07.12: Politiet mottok melding om innbrudd i en container på Heptekjerr. Det ble stjålet verktøy og forholdet vil bli undersøkt av politiet.

MANDAL: Billbrann

08.26: Les egen sak.

**ARENDAL: Pågrepet, trolig med tyvgods

09.27:** Det ble observert en bil i sentrum. Bilen inneholdt en god del gods som det er mistanke om kan være tyvgods. Litt senere ble bilen funnet på Skare og to personer ble pågrepet. De pågrepne er menn fra Arendal, henholdsvis 21 og 22 år. Bilen med godset ble undersøkt.

**LILLESAND: Råkjørte på E 18

09.31:** Up stoppet en bil på E18 ved Langås. Den kjørte i 116 km/t i 90 km/t sone, og hadde påmontert et falskt registreringsnummer. Føreren, en 43 år gammel mann fra Rogaland, hadde heller ikke førerkort. Han ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

10.31:** En mann tok seg inn i et bofellesskap i sentrum, hvor han oppførte seg så truende at de ansatte måtte rømme fra stedet der mannen var. Politiet fikk kontroll på mannen, som er en 26 år gammel kristiansander. Han ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Ville hoppe fra bro

10.42:** En patrulje observerte en person oppe på broa over Langsækrysset i sentrum. Det så ut som vedkommende ville hoppe fra broa, men han stakk fra stedet da politiet oppdaget dette. Personen, en dame på 25 år fra Grimstad, ble igjen tatt hånd om og nok en gang overlevert helsevesenet. I går ville samme person hoppe fra Vippa bro.

**ARENDAL: Tatt for nasking

10.47:** En 37 år gammel dame fra Arendal ble tatt i sentrum av en vekter for naskeri fra en butikk i Tollbodgaten 2. Det var stjålet varer for rundt 700 kroner. Butikken anmelder forholdet.

**KRISTIANSAND: Stoppet butikktyv

14.04** Betjeningen i en butikk i Voiebyen stoppet en mann som forsøkte å stjele en 12-pakning med 0,33-litersøl. Mannen var vanskelig å ha med å gjøre og politiet ble tilkalt. Den 31 år gamle mannen fra Kristiansand blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Trafikkaos etter E 18-stengning

14.08:** Brannslukningsapparat stjålet fra Oddernestunnelen. Dermed gikk bommen ned og E 18 ble stengt i rushet.

**KRISTIANSAND: Mann påkjørt i fotgjengerfelt

15.56:** Kjørt til sykehus etter påkjørsel ved Aker Solution på Dvergsnes,

**VEGÅRSHEI: Bil fullastet med smuglervarer veltet

15.20:** Varebil veltet ved Bjordammen. Polakk (53) pågrepet.

**TVEDESTRAND: 15-åringer havnet på taket i stjålet bil

22.32:** Gutt og jente pågrepet. Løp til skogs da bilen veltet.