Den røde Renaulten kjørte ut fra Briggveien og inn på Steindalen, der den ble trøffet i førerdøra. Foto: Jan Oddvar Eide
ulykke-vågsbygd.jpg Foto: Jan Oddvar Eide

KRISTIANSAND: — Jeg var på vei til Torkildsmyra skole da hun kom kjørende ut fra Briggveien, forteller kvinnen i den andre bilen til Fædrelandsvennen.

Steindalen er forkjørsvei. Briggveien er skiltet med vikeplikt ved utkjøringen til Steindalen.

Politiet fikk inn melding om trafikkulykken i Voiebyen i Vågsbygd rundt klokken 16.30 mandag.

Den røde Renaulten kjørte ut fra Briggveien og inn på Steindalen, der den ble trøffet i førerdøra. Foto: Jan Oddvar Eide

— Ingen alvorlige skader, men en 69 år gammel kvinne er tatt med av ambulansen til sjekk, opplyser politibetjent Yngvar Udø på stedet.

Ulykken

Kollisjonen skal ifølge de impliserte ha skjedd da den eldre kvinnen i sin røde Renault skulle ut fra boligfeltet og ut på Steindalen. Der kolliderte hun med en Toyota, kjørt av den andre kvinnen. I bilen satt hennes sønn i setebelte bak i bilen.

— Det gikk bra med ham. Sjokket med å kollidere var nok det verste, forteller moren.

Skadene

Den røde Renaulten ble truffet i sjåførdøra, som fikk en kraftig bulk. Sjåføren fikk hjelp av ambulansepersonell til å komme ut av bilen.

Toyotaen ble truffet i høyre forskjerm.

Begge bilene kunne kjøres fra ulykkesstedet.

To ambulanser og en sivil politibil var på stedet.

Smerter

Den første meldingen lød slik:

— Det har vært en trafikkulykke i Briggveien i Vågsbygd, en bil mot bil-ulykke. En av personene som skal ha vært involvert i ulykken, en kvinne, klager over smerter i nakken. Mer vet vi foreløpig ikke, sier Øystein Vellesen, operasjonsleder i Agder politidistrikt.