**SØGNE: Utgåtte prøveskilt

01.35:** En politipatrulje stoppet en bil med utgåtte prøvekjennetegn på Langenesveien. En mann på 23 år ble anmeldt.

**BYKLE: Innbruddsforsøk

02.56:** En hytteeier meldte fra om at en mann var i ferd med å bryte seg inn i hytta på Hovden. Vinduet i ganga var knust. En 22 år gammel mann ble pågrepet og erkjente forholdet.

**VENNESLA: Krasjet i husvegg

03.44:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Branntilløp i varmeovn

11.05:** Politiet fikk melding om et branntilløp i en varmeovn. Det ble slukket av beboerne.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

12.22:** Fra en bolig på Erkleiv ble det stjålet varmepumpe, komfyr, vaskemaskin og mindre ting. Politiet foretok en åstedsundersøkelse.

**SIRDAL: Trafikkulykke

13.03:** To biler involvert i trafikkulykke ved Lortabu i Hunnedalen på riksvei 45. Det var veldig glatt på stedet. Ambulansepersonell tok hånd om de involverte personer.

**MANDAL: Skilttyveri

13.30:** Skiltene til en moped med kjennemerke PT4421. **TVEDESTRAND: Brann i badstu

17.07:** Brannvesenet har slukket brann i en badstu i et privathus. Noe kledning måtte løsnes i forbindelse med slukningsarbeidet. Politiet er på vei til stedet. Tre personer ble sendt til legevakta for sjekk etter å ha blitt utsatt for røyk. Brannårsaken er ukjent, men badstua skal undersøkes av tekniker senere.

**KRISTIANSAND: Løse hester i veien

17.53:** To løse hester sprang på Ålefjærveien i Kristiansand. Politiet ber folk om å være obs. — Om noen vedkjenner seg dem, hent dem bort, ber operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt. Klokken 19.14 opplyste politiet at hestene var under kontroll. - Hestene fanget inn og tjoret fast av tilfeldige veifarende. Patrulje har drevet leting og sporet opp eier, opplyser Andersen.

01:00: Én person pågrepet etter å ha knust glass i gjerdet rundt Patricks Pub. Mannen er innsatt i arresten.

**GRIMSTAD: Mopedvelt

18.30:** En gutt (16) fra Grimstad er kjørt til legevakt etter en mopedvelt med Statoil-stasjonen i Grimstad. Gutten klagde over smerter i ryggen.

**HOVDEN: Kollisjon ved bensinstasjonen

21.08:** Politiet fikk melding om en personbil som hadde kjørt inn i en drosje ved Shellstasjonen på Hovden. Bilen stakk fra stedet, men politiet har vitneobservasjoner og søker etter personbilen.

— Det er ikke melding om noen personskade, men det skal være glatt i området. Veitrafikksentralen er derfor varslet. Samtidig mistenker vi at bilfører som stakk, har kjørt med promille, skriver operasjonsleder Øyvind Andersen i en Tweet.

AGDER: Stille og rolig Operasjonssentralen melder om en stille og rolig romjulskveld i Agder.

— Mye regn og vind hjelper til å holde det rolig. Noen få, sporadiske meldinger om fyrverkeri og to meldinger om høy musikk, melder politiet på twitter.