**MANDAL: Stjålet bil funnet

01.16:** Funn av stjålet bil på Oksevollen. Bilen ble meldt stjålet 16. april i Mandal.

**ARENDAL: Sykkel stjålet

03.13:** Melding om stjålet sykkel fra sykehusområdet. Sykkelen er en kostbar, sølvfarget Hard Rock hybridsykkel.

**ARENDAL: Beruset person tatt hånd om

03.28:** Politiet tok hånd om en meget beruset mannsperson av utenlandsk opprinnelse i Friergangen som ikke kunne gjøre rede for seg.

**VENNESLA: Innbruddslarmen gikk

04.18:** Vaktselskapet G4S meldte om at innbruddsalarmen hadde blitt aktivert i en bedrift. Det var en åpen dør på stedet, og politiet gjennomsøkte bedriftens lokaler.

— Det er foreløpig ingen tegn til at det har vært uvedkommende inne i lokalene, melder operasjonsleder Nils Kristian Voreland i politiloggen.

**LILLESAND: Bil havnet på taket på E 18

06.53:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje

08.08:** Noen har forsøkt å stjele en motorsykkel fra en garasje på Hånes. Det skal være ødelagt en del på motorsykkelen.

**GRIMSTAD: Stjal tannlegeutstyr for én million

08.48:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilter

09.14:** Noen har stjålet bilskilter BP 90743. Det er usikkert hvor bilen sto da skiltene ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele mobiltelefon fra butikk

10.04:** En butikktyv forsøkte å stjele en mobiltelefon på en butikk på Lund. Tyven ble forhindret av betjeningen, men lagde mye bråk, ifølge politiet. Vedkommende var også ruset.

**MANDAL: Flere funnet i sjøen - stor redningsaksjon

10.50:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjal motorsykkel

11.04:** En oransje og hvit cross-motorsykkel er stjålet fra Hånes. Nummeret er DJ 2804. VENNESLA: Skyting i sentrum

11.45: Politiet mottok melding om en person som skjøt med pil og bue utenfor egen bolig i sentrum. Da en patrulje traff den 32 år gamle mannen i sentrum bar han en luftpistol under jakka. Sammen med pil og buen som ble funnet hjemme hos 32-åringen ble luftpistolen beslaglagt, og mannen ble anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Påkjørsel bakfra

12.23: En billfører måtte bråstoppe for en ledsagerbil til en breitransport, og ble dermed påkjørt bakfra av en bil på Bråstad. Ifølge bilføreren som bråstoppet, kjørte følgebilen for langt over i motgående kjørefelt. Følgebilen ble identifisert og partene gjør opp seg i mellom.

ARENDAL: Beruset person

13.48: En 38 år gammel mann fra Arendal var svært beruset og kastet flasker ut i veien. 38-åringen kunne ikke ta hånd om seg selv og ble tatt hånd om av politiet. Mannen ble innbringt til politistasjonen og anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Vågsbygdporten

14.57: Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Politimann knivstukket på Lund

15.09: Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: 70-åring mistenkt for promillekjøring etter trafikkuhell

17.42:** Enmannsperson i 70 årene er kontrollert etter et mindre trafikkuhell i Dypvåg. Mannen mistenkes for kjøring av personbil i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig blodprøve sikret. Førerkort er beslaglagt. Saken er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset person våknet da politiet kom

17.52:** Politiet får meldingom en beruset person i Kongens gate, som har problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje blir dirigert tilstedet. Personen våkner da til liv og klarerseg selv.

**ARENDAL: Brukte hele veibanen

20.45:** Meldingom beruset person som bruker hele veibanen i Holthes vei.Politipatrulje har kikket etter mannen uten resultat.

**KRISTIANSAND: Russen ertet på seg UP

21.25:** EnUP-patrulje melder at en gjeng med russ oppholder seg i Gartnerløkka. Russensjenerer trafikken i dette området.Russen bortvist fra stedet.

**MANDAL: Kranglete gjest gikk løs på politiet

21.31:** Etutested i Mandal ber om bistand fra politiet i forbindelse med en kranglete mannliggjest. En politipatrulje blir dirigerttil stedet. I politibilen utøver mannspersonen på 43 år vold mot enpolititjenestemann, samt truer polititjenestemennene. Personen blir kjørt tilpolitiarresten i Kristiansand. Forholdet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Biltyveri fra Kaserneveien

21.37:** Meldingom bilbrukstyveri i løpet av siste døgnet.En burgunder Mitsubishi Lancer med reg.nr. NE 61214 er stjålet fraKaserneveien. Forholdet vil bli anmeldt.

**SONGDALEN: Knuste blomsterpotte og grill

21.38:** Meldingom skadeverk på en adresse i Songdalsvegen i løpet av kvelden. Blomsterpotter er knust – en grill er blittødelagt. Forholdet vil bli anmeldt.

**LINDESNES: Røykskadet i båtbrann

22.04:** Se egen sak