FIRBENTE BESTEVENNER: Bulldogen Anna tar seg mer enn gjerne en tur i det fri. Der treffer hun ofte på sin gode venn; eselet Annika. Linda Valand har sendt oss bildet av Anna og Annika.
GØYAL KATTEVASK: vannskrekk er for pyser. Totti har en merkelig forkjærlighet for vann, og nyter et bad mer enn noe annet. Tone Skoland har sendt oss dette morsomme bildet.
HIP HOP-KATT: Hettegenser er kult, både på tobente og firebente. Toåringen Trulte sover aller helst på toppen av nyvaskede håndklær, og bestemmer for øvrig det meste i huset, forteller Andrea Eickstedt.
NYE HUNDESTRØMPER: Malteseren Daisy (2) har uvanen å tygge pels på forlabbene. De nye sokkene skal hjelpe henne med å slutte. Sløyfen er bare til pynt. Rita Gumpen er innsender.
FÅR IKKE SOVE: Ludo prøver seg på en kveldslur, men blir stadig forstyrret. Eierne har nemlig invitert flere tobente til en hyggelig feiring. Det kan bli rent uhyggelig for en trøtting. Øivind Eskedal deler bildet med oss.

Til høyre kan du stemme på det kuleste kjæledyret!

AGDER: Lite ante vi om hvor stor respons vi skulle få, da vi etterlyste Sørlandets kuleste kjæledyr. 121 bidrag ga oss et luksusproblem. Hvilke skulle vi ta med i finalerunden? I en mailboks fylt til randen, har vi nå plukket ut fem finalister du kan stemme på.

Vi landet til slutt på det herlige møtet mellom bulldogen Anna og eselet Annika, katten Totti som elsker å bade, Trulte i hettegenser, Daisy med sokkekledde poter og Ludo som desperat prøver å sove.

Avstemningen er åpen hele torsdag og til klokken 12 fredag.

Problemer med bildeserien? Klikk ett bilde bakover før du går fremover igjen. Så dukker bildet opp riktig!