**ARENDAL: Klammeri

00.29:** Politiet får melding om klammeri og antydning til slåsskamp utenfor et utested ved Langbryggen. En patrulje sendes til stedet og en 27 år gammel mann bortvises fra området. En 32 år gammel mann forsøker å skalle politimennene og blir derfor pågrepet på stedet og anmeldt. Blir kjørt til arresten.

**SØGNE: Båttyveri

00.44:** En hvit 10 fots GH-jolle med en 9,9 hk Johnson utenbordsmotor er stjålet fra Lundeelva.

**ARENDAL: Manglet lappen

02.58:** En personbil blir stanset for kontroll på Vesterveien. Det viser seg at den 18 år gamle bilføreren ikke har førerkort og blir anmeldt for dette. Det blir også funnet mindre mengder narkotika på både bilfører og en 20 år gammel passasjer. Dermed blir begge anmeldt for dette og kjørt til politiarresten.

**ARENDAL: Høy musikk

04.58:** Det kommer klager fra Arendal sentrum om at det spilles veldig høy musikk på en adresse. En patrulje sendes til stedet for å gjenopprette natteroen.

**SØGNE: Grovt tyveri

07.30:** Politiet får melding om et grovt tyveri fra en privatadresse på Langenes. I løpet av natten har uvedkommende tatt seg inn på adressen, men det er fortsatt uklart hva som er stjålet.

**MANDAL: Kvinne (23) skadd i ulykke på skole

11.12:** Les egen sak

**LILLESAND: Dykkerulykke

11.12:** Les egen sak

**GRIMSTAD: Motorsykkel krasjet inn i bil

12.56:** Les egen sak

**GRIMSTAD: Båtinnbrudd

14.56:** En kvinne meldte fra til politiet om at hun kom over to personer som var i ferd med å bryte seg inn i et avlåst rom i båten hennes i Fevikhavna. De to forsvant fra stedet i en liten gul With jolle med motor. Politiet undersøker kvinnens båt. Forholdet blir anmeldt.

**LILLESAND: Tyveri av motorbåt og henger

15.05:** Det ble meldt om tyveri av en hvit og blå Yamarin 14 fot med 50 hestekrefter Yamaha påhengsmotor. Båten sto på båthenger utenfor Hotel Norge. Hengeren er også borte.

**KRISTIANSAND: Lastebil med heisekran smalt inn i bro

15.29:** Les egen sak

**TVEDESTRAND: Boliginnbrudd

16.21:** Politiet fikk melding om et boliginnbrudd i Dypvågveien hvor det var brutt opp en verandadør. En politipatrulje kjørte til stedet. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**EVJE: Innbrudd i bolig

16.33:** Det ble meldt om innbrudd i en bolig i Flatebygd. Innbruddet skal ha skjedd midt på dagen. Det ble tidlig klart at smykker var stjålet. Politiet undersøker forholdet videre.

**BYGLAND: Innbrudd i Glashytta

15.27:** Politiet ble varslet om at det var gjort innbrudd i Glashytta på Bygland. Her var det brudd opp et vindu og stjålet et mindre pengebeløp.

**MANDAL: Tyveri av hjelm

17.38:** Det ble meldt at en person hadde stjålet en hjelm ved Europris i Sommerkroveien. Patruljen fant den mistenkte, en 16 år gammel gutt, men han nektet for tyveriet. Hjelmen ble funnet i en hage. Fornærmede vil vurdere anmeldelse.

**FLEKKEFJORD: Hytteinnbrudd

18.14:** Det ble meldt om innbrudd i en hytte på Sirnes i Flekkefjord. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av de siste dagene. Kun småting skal være stjålet. Politiet vil undersøke hytta.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i bolig

19.41:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Kørlitoppen. Eier hadde ikke oversikt over om noe var stjålet. Politiet kjørte til stedet for å undersøke boligen.