KRISTIANSAND: — Prosessen har vært tøff, men jeg står med rak rygg og bryr meg lite om kritikken i mediene, sier Torvik. Han svarer følgende på Fædrelandsvennens spørsmål:- Hvordan reagerer du på at store deler av spillergruppen har reist mistillit til deg?

— Hvem har snakket om mistillit? Senest torsdag kveld ble det i et møte konkludert med at både styret og spillerne har full tillit til meg.- Har du vurdert å trekke deg som trener?

— Jeg står med rak rygg. I fjor fremstilte dere i mediene meg som en stor suksess. I år er jeg plutselig ubrukelig. Jeg sa før sesongen at vi februar kunne komme til å ligge i bunnen av tabellen. Ledelsen sa den gang at vi i så tilfelle måtte stå sammen og jobbe videre. Det har de holdt, og det setter jeg stor pris på.- Tror du det hadde vært smart å hente inn trenerstøtte utenfra?

— Det kan godt hende, men disse trenerkreftene er ikke i byen. Jeg tror uansett ikke en trener kan vinne kampene. Det må spillerne sørge for selv.- Har prosessen den siste tiden vært så ødeleggende at toget er gått med tanke på fornyet kontrakt i eliteserien for KIF?

— Det kommer også noe godt ut av dette nå som laget står samlet. Vi står rakrygget og skal fighte videre.- Hvordan har fokus på din person- både fra media og spillere - virket inn på deg?- Jeg er sliten, og det har selvfølgelig vært en tøff periode. Men jeg synes faktisk det var tøffere helt i starten av sesongen. Jeg er selvfølgelig interessert i at flest mulig skal støtte laget. Det gjør de 250 tilskuerne som ser oss på kampene. Og det gjør KIF-ledelsen. Dere i mediene gjør ikke annet enn å sparke noen som allerede ligger nede.