SONGDALEN:Tyven eller tyvene kom seg inn ved å vende opp garasjedøren. Familien, som kom hjem i går kveld, meldte fra til politiet om at 250 liter samlervin er savnet. I tillegg er det stjålet brennevin, konjakk, fire flasker Magnum og bunadssølv til en Vest-Agder-bunad.— Det ser ut den eller de som gjorde det, visste hva de ville ha, sier vakthavende ved Kristiansand politikammer.

GRIMSTAD: En Grimstad-mann havnet i fjellveggen med personbilen på E18 ved Molland i tretiden i går ettermiddag. Etter at bilen, som kom vestfra, traff fjellet, snurret den rundt og landet på taket. Sjåføren, som var alene i bilen, tok seg ut på egenhånd, og slapp fra ulykken uten større skader, men ble innlagt på sykehuset. Det var forholdsvis glatt på veien da ulykken skjedde, men politiet har mistanke om kjøring i beruset tilstand, og har tatt de nødvendige prøvene av mannen.

ARENDAL:Et bolighus på Nedenes fikk kraftige røyk- og sotskader etter en brann 1. juledag. Brannvesenet ble varslet rett etter klokken ett om ettermiddagen, og fikk begrenset skadene. Brannen ble slukket uten bruk av vann. Brannårsaken er foreløpig ukjent, men politiet har hatt en kriminaltekniker på stedet.