United har så langt i høst kun tatt to av ni mulige poeng på fremmed gress. For en måned siden rotet rødtrøyene bort en tilsynelatende komfortabel tomålsledelse i 3-5-tapet mot Leicester.

Siden den gang har storklubben spilt to hjemmeoppgjør. Begge ble vunnet, men nå er det på tide å få skikk på borteformen. Selv mener van Gaal at poengfangsten utenfor Old Trafford ikke har gjenspeilet Uniteds prestasjoner.

— Vi spilte veldig bra mot Leicester, men av ulike grunner ga vi bort seieren. I de to andre kampene har vi spilt uavgjort, og de kunne vi fort ha vunnet. Vi var det beste laget og skapte sjanser, sier nederlenderen.

United har også tapt poeng borte mot Sunderland og Burnley. I tillegg røk laget hele 0-4 i møtet med MK Dons i ligacupen. Van Gaals mannskap kan få det tøft også på The Hawthorns mandag.

— West Bromwich er et vanskelig lag å slå, spesielt på deres hjemmebane. Det er en farlig motstander, men det er ikke lett å vinne mot noen lag i Premier League, analyserer van Gaal. (©NTB)