Før helgen ble hennes far, Jamie Spears, utpekt til en av hennes to midlertidige verger, men det vil bare vare frem til mandag ettermiddag. Da er det et nytt rettsmøte i Los Angeles Supreme Court, melder Reuters.Ifølge TMZ vil advokatene til Britney Spears protestere mot Jamie Spears som verge, angivelig fordi Britney «føler hat» mot sin far og ikke stoler på ham. De vil også ha bort den andre vergen som dommeren utnevnte, en erfaren advokat ved navn Andrew Wallet som skal være den «uavhengige stemmen» når det kommer til å forvalte Britneys interesser.

Pappa Spears og Wallet har fri tilgang til Britneys leger, og kan også bestemme hvem som kan ha kontakt med henne. I helgen ble representanter for Britneys advokatfirma som håndterer skilsmisse— og barnefordelingssaken hennes bedt om å forlate sykehuset, fordi vergene ønsket det, melder TMZ.

Britney selv skal ha bedt om at begge foreldrene skulle besøke henne på sykehuset i helgen, men advokatene hennes er ifølge nettstedet i ferd med å samle opp et arsenal av vitner som vil bekrefte at hun over lang tid har uttrykt sterke motforestillinger mot sin far. Både Jamie Spears og mamma Lynne, som nå spiller på samme lag, besøkte barnebarna Sean Preston og Jayden James i løpet av helgen.

Men «bestevennen» Sam Lutfi er ute av bildet: En talsmann for Los Angeles Superior Court bekreftet at det fredag ble ilagt et besøksforbud for Britneys manager og konstante følgesvenn Sam Lutfi, etter ønske fra foreldrene hennes. (©NTB)