KRISTIANSAND: Voldtektsforsøk i Vågsbygd

**KRISTIANSAND: Bråk på Havana

01.24:** En 30 år gammel mann lagde bråk da han ble nektet å gå ut med ølglasset fra Havana restaurant. Mannen ble lagt i bakken og politiet ble tilkalt. Politiet bortviste mannen fra stedet da de ankom. Kort tid kom mannen tilbake, og han ble dermed medbrakt til stasjonen for å tilbringe natten der. Mannen vil bli anmeldt for å nekte å etterkomme politiets anvisninger.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring på Hånes

01.26:** En 29 år gammel mann fra Songdalen er pågrepet mistenkt for promillekjøring. Mannen ble stoppet ved avkjørselen fra E 18 rett etter Oddernestunnelen. 29-åringen var også i besittelse av mindre mengder hasjisj.

**MANDAL: Tyveri fra bil

02.29:** En mp3-spiller er stjålet fra en bil parkert ved kirka i Mandal. Flere vinduer på bilen skal være knust, og bileier vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Beruset mopedist

03.13:** Utrykningspatruljen stoppet en mopedist i en trafikkontroll. Mopedkjøreren, en 27-åring fra Arendalsdistriktet, viste seg å ha 1,0 i promille.

**GRIMSTAD: Slagsmål i Televeien

04.13:** En gjeng med tsjetsjenere stormet inn på en bopel i Televeien og slo til flere av de som befant seg der. — Etter det vi har fått opplyst skal det dreie seg om et oppgjør mellom tidligere kjærestepar. Ni tsjetsjenere fra Oslo og Hønefoss er i hvertfall etterlyst av politiet i forbindelse med episoden.

**VANSE: Slått ned av bekjent

05.43:** En person ble vekket av dørklokka i sin bolig i Vanse. Da han åpner blir han slått i ansiktet av en bekjent. Melder ringte selv til politiet etter hendelsen, og vil vurdere å anmelde forholdet.

Satte fyr på fengselscella

**EVJE OG HORNNES: Kjørte av veien

10.24: E** n 68 år gammel kvinne kjørte av veien i Evje. Kvinnen ble lettere skadet, og kjørt til legevakten for en sjekk. Ulykken ble mest sannsynlig forårsaket av en vannplaning.

KRISTIANSAND: Kjørte ned mopedist

KRISTIANSAND: Tagging på Grim Kirke

15.32: En kirketjener meldte i fra om at hoveddøren og inngangsdøren til kontoret på Grim Kirke skal ha blitt utsatt for tagging i løpet av natten. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

KRISTIANSAND: Gjest slo restaurantbetjening

16.17: Politiet fikk melding om at en person skal ha slått betjeningen på restauranten Herlige Land i sentrum. Klokken 16.25 får politiet melding fra restauranten om at vaktene har fått kontroll på personen.

SØGNE: Grovt hyttetyveri

17.34: Hytteeieren meldte selv i fra til politiet om at hytten hans på Vragevigheia har blitt utsatt for tyveri i løpet av uken. Tyven har forsøkt å bryte opp vinduet, uten å lykkes. Til slutt har tyven kommet seg inn gjennom hoveddøren til hytten. Skuffer og skap stod åpnet og alt innholdet var fjernet. En GPS og et ekkolodd er noe av det som tyven fikk med seg.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

19.02: En bil som stod på parkeringsplassen til Kongshavn ved Sørlandets Sjøaspirant Skole har blitt frastjålet et stereoanlegg.

EVJE: Død elg

19.17: Politiet har fått melding om at en død elg er observert flytende i vannkanten på Byglandsfjorden. Viltsnemnda er blitt kontaktet.