ARENDAL: Verktøy stålet

12.17: Politiet har mottatt en anmeldelse om tyveri fra Skanska på Tromøya. Verktøy for 60 000 er borte fra en kontainer på Sandstø, og er trolig stjålet i løpet av natt til onsdag. Politiet har vært på stedet, og etterforskning er iverksatt.

FARSUND: Tyveri av sekshjuling

13.57: En sekshjuling er meldt stjålet fra Kjørefjord i Farsund. Kjøretøyet er en rød Polaris Big Box med registreringsnummer PY 2621. KVINESDAL: Trailervelt og oljesøl

14.23: En trailer kjørte ut av veien ved Skuggevatn. Den svenskregistrerte traileren fraktet 25 tonn frityrolje for firmaet Miljøfor Norge, på Nærbø. Som følge av velten, lakk oljen ut i vannet og politiet er i gang med å suge opp oljen ved hjelp av en slambil. Ingen kom alvorlig til skade i velten, og saken etterforskes som en trafikksak.

IVELAND: Påkjørsel av elg

15.20: Politiet mottok melding om at en elg var blitt påkjørt mellom sentrum og skytebanen på Herefoss. Det er ikke meldt om personskader. Viltnemda ble tilkalt for å ta seg av den skadede elgen, som trolig vil bli avlivet.

HEREFOSS: Lastebilvelt på Herefoss

17.23: En lastebil kjørte av veien mellom sentrum og skytebanen på Herefoss. Velten førte kun til materielle skader og den vrakede lastebilen ble kjørt bort av bilberginga.

GJERSTAD: Jaktet på fyllekjører

18.15: Politiet har mistanke om promillekjøring etter observasjoner av mistenkelig kjøring. Bilen, og mannen som trolig satt bak rattet, er kjent fra tidligere forhold. Politiet rykket ut for å finne bilen, men hadde ikke hellet med seg

FROLAND: Fant utbrent bil

19.00: En bil med registreringsnummer RH 17261 er funnet utbrent på Gauslaa. Bilen ble meldt stjålet fra Herefoss i går, og politiet har opprettet en sak på forholdet.

ARENDAL: Drivende båt

21.20: En turgåer meldte fra om en 14-fots eldre båt som drev i vannkanten på Tromlingene. Politiet var på stedet, men klarte ikke å sikre båten fra å bli slått i stykker.

KRISTIANSAND: Satte fyr på sankthans-bålet