**KRISTIANSAND: Forsøkte å fyllekjøre

00.21:** Mennene var synlig beruset da de gikk om bord i båten. En forbipasserende fikk varslet politiet, som nøyde seg med å gi den 45 år gamle båteieren og passasjeren kraftig tilsnakk.

**ARENDAL: Mopedist tatt

00.52:** En 17 år gammel gutt fra Arendal ble tatt med inn til politistasjonen etter at han ble stoppet på scooter i Solåsen. Politiet hadde mistanke om promillekjøring, og gutten måtte avlegge blåsetest. Han er også mistenkt for bruk av narkotika, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidsitrikt.

KRISTIANSAND: Stakk av etter bilvelt

**ARENDAL: Verktøy stjålet

04.16:** En container tilhørende Block Watne ble brutt opp på Tromøy i løpet av natta. En del verktøy skal være stjålet.

**SØGNE: Innbrudd i produksjonslokaler

07.02:** En dør i produksjonslokalene til Einar Øgrey i Birkedalsveien ble brutt opp i løpet av natta. Bedriften har foreløpig ikke oversikt om noe er stjålet.

**ARENDAL: Inbrudd i containere

08.45:** Tyver brøt seg inn i et par containere på Industritoppen i løpet av natta. Containerne var åpnet ved hjelp av skjærebrenner. Firmaet som eier containerne har foreløpig ikke oversikt over hvor mye som er stjålet.

**ARENDAL: Innbrudd på skole

09.15:** Politiet fikk melding om at uvedkommende hadde vært inne på Holtemyr skole i løpet av natta. Personene hadde brutt opp en dør inn til en hems og forsøkt å ta med seg en pc. Denne sto imidlertid på taket av skolen da politiet kom til stedet. Innbruddet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Båt brant

10.10:** Politiet fikk melding om at en snekke sto i full fyr ved Birkenlund ungdomsskole. Båten sto i opplag på land da det begynte å brenne. Politiet kjenner ikke brannårsaken, men opplyser at båten ikke skal ha vært tilkoblet strøm.

**KRISTIANSAND: Tysker tatt med hasj

10.20:** En tysk statsborger ble stoppet da han gikk i land fra danskeferja. Mannen hadde 10 gram hasj på seg, og kan vente seg en bot for forholdet.